Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 mai 2024, 17:34

Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară

Sursa: TikTok

Nea Florică, cunoscut pe TikTok pentru replica sa „Mi-a dat, mi-a dat pachet”, a devenit rapid un personaj viral, iar oamenii au fost curioși să vadă cum arată casa acestui om de la țară.

La vârsta de 57 de ani, Nea Florică se mândrește cu viața sa simplă și cu gospodăria pe care o împarte cu soția și fiul lor.

Cum arată casa lui Nea Florică, devenit celebru pentru replica „Mi-a dat, mi-a dat pachet”

Locuința lui Nea Florică, situată în localitatea Roșiorii de Vede, este o casă mare și primitoare pe care o deține de aproximativ 17 ani.

Casa este dotată cu toate facilitățile necesare unei vieți confortabile la țară. Un aspect remarcabil al locuinței este curtea spațioasă, care este centrul activității gospodărești a familiei. Aici, Nea Florică și soția sa se ocupă de animale și păsări.

Citește și: Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”

Când intri în casa lui Nea Florică, vei fi întâmpinat de o atmosferă caldă și primitoare. Casa dispune de o terasă frumoasă, perfectă pentru a petrece timp în aer liber în serile călduroase de vară.

În interior, camera de oaspeți este decorată într-un stil tradițional, cu elemente care nu au cum să nu-ți atragă atenția.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu sunt gospodar, moare femeia mea de drag. Eu sunt paznic la culturi, pe câmp”, a spus Nea Florică.

În timp ce povestește despre viața sa, Nea Florică este modest și mulțumit de ceea ce a realizat. Se bucură de viața la țară și spune că a primit multe de-a lungul anilor, inclusiv o parteneră de viață minunată și o casă pe care și-a dorit-o întotdeauna.

Cât a plătit Nea Florică pentru casă

Nea Florică a dezvăluit, pe TikTok, și cât a plătit pentru casa achiziționată în urmă cu 17 ani. 

Citește și: Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero

„Casa este a mea.

Acum vreo 16-17 ani, am dat pe ea 1.200 de euro, cam așa(...) 1.130 de metri pătrați. Este și terasă(...) Avem și camera de oaspeți, hol(...) Am un băiat care stă aici, el este cu calculatorul”, a povestit Nea Florică, pe TikTok.

Replica sa care a devenit celebră pe TikTok, „Mi-a dat, mi-a dat pachet”, a inspirat mulți utilizatori ai platformei, devenind o expresie recunoscută și folosită în diverse contexte.