Cum arată Raluca Munte nemachiată?

A renunțat la produsele cosmetice și le-a arătat tuturor rutina ei zilnică de îngrijire a tenului. Cum arată Raluca Munte nemachiată?


In articol:

Și-a obișnuit prietenii virtuali cu o imagine perfectă a ei, în majoritatea fotografiilor purtând un machiaj realizat cu foarte mare atenție la detalii.

Citeste si: Gratiela Duban, eliminata de la Survivor Romania! Prima reactie a ei dupa anunt

Ei bine, pentru că mulți au spus că nu are curajul să își promoveze imaginea naturală, Raluca Munte a decis să facă un story în care să se demachieze complet.

Cum arată Raluca Munte nemachiată?

Raluca Munte, una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea Dragostei", a decis că a venit momentul să accepte provocarea și să renunțe la machiaj, arătându-le tuturor celor care o urmăresc cum arată ea în realitate. 

Citeste si: Flirtul lui Livian cu Ramona a scos-o pe Bianca din sarite: "Vezi ca deja ma disperi! Intreci limita!"

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu doar că s-a demachiat complet, însă s-a folosit de această ocazie pentru a le împărtăși doamnelor și domnișoarelor ce o urmăresc pe instagram întreg ritualul ei de curățare și îngrijire a tenului.

Deși este adepta unui make-up complex, Rauca Munte a dovedit că acordă o foarte mare importanță și curățării și hidratării tenului în profunzime, oferind tot felul de sfaturi pe marginea acestui subiect.

Citeste si: Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei, surprinși în oraș în timpul pandemiei: „Dar vouă chiar nu vă este rușine?”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate