Cum arată părinții lui Gediz din serialul Fiica ambasadorului! Iată de la care dintre ei a moștenit celebrul Uraz Kaygılaroğlu mai multe trăsături fizice!

,
Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului

Uraz Kaygılaroğlu, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Uraz Kaygılaroğlu]

Uraz Kaygılaroğlu se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia.


In articol:

Deși are doar 34 de ani, Uraz Kaygılaroğlu a acumulat o experiență vastă pe platourile de filmare, deoarece și-a început activitatea că actor încă din anul 2008, când a jucat primul lui rol într-un serial de televiziune, Milyonda Bir, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Tânărul actor a crescut de la vârstă de 4 ani fără tatăl lui care a decedat, însă acesta a privit-o mereu pe mama să drept cea mai importantă persoană din viață lui, care a substituit și locul părintelui sau. De curând, celebrul actor a ținut să împărtășească și fanilor săi două fotografii de suflet cu părințîi lui, pe care ii idolatrizează.

Cum arată părinții lui Gediz din serialul Fiica ambasadorului

Publicul din România l-a descoperit recent pe talentatul actor Uraz Kaygılaroğlu, în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a jucat rolul lui Gediz, un tânăr la fel de ambițios. Deși în copilărie își dorea enorm să devină actor, la vârstă majoratului, Uraz a decis să studieze Facultatea de Marketing, secția Publicitate și abia apoi a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni actor.

Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului

Uraz Kaygılaroğlu, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Uraz Kaygılaroğlu]

Acesta a debutat în anul 2008, cu un prim rol într-un serial turcesc, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de noi proiecte importante. În anul 2019, Uraz Kaygılaroğlu a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, care i-a adus un mare succes și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Dacă pe plan profesional Uraz Kaygılaroğlu s-a bucurat mereu de succes, în viață personală destinul i-a pregătit un drum mult mai sinuos și s-a confruntat cu multe probleme.

Mai întâi acesta și-a pirdut tatăl pe când avea doar 4 ani, apoi s-a confruntat cu obezitatea și ulterior a trecut printr-un divorț. Însă celebrul actor a găsit mereu puterea de a se ridică și a merge mai departe.

Citeste si: Gediz în pericol de moarte! Tânărul suferă un accident grav și se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla, luni, 28 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

actorii din serialul fiica ambasadorului

Uraz Kaygılaroğlu isi idolatrizeaza parintii 

[Sursa foto: Instagram Uraz Kaygılaroğlu]

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare două imagini de suflet cu părinții săi, dorind să le arate fanilor faptul că a moștenit trăsături fizice atât de la mama sa, care este încă o femeie superbă, cât și de la tatăl lui care a fost un bărbat carismatic.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Mama lui Uraz Kaygılaroğlu 

[Sursa foto: Instagram Uraz Kaygılaroğlu]

Citeste si: Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz Kaygılaroğlu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Gediz în pericol de moarte! Tânărul suferă un accident grav și se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla, luni, 28 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la...

Brazilianul Cesar Cielo, reacție după ce David Popovici i-a bătut recordul la 100 metri liber: 'Ştiam că această zi va veni... Şi a venit!'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Neslihan Atagül, actrița care a dat viață eroinei Nare din serialul Fiica ambasadorului, detalii despre orientarea sa sexuală!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies