Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 15 ani de la moartea ei. Imaginile dureroase făcute publice acum

Autor: Silvia Cirstea

Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 15 ani de la moartea ei 

Sursa: TikTok

Iată cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 15 ani de la moartea acesteia. Imaginile dureroase cu locul de veci al Ștefaniei făcute publice acum!

Imagini dureroase cu locul de veci al Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, au fost făcute publice în urmă cu puțin timp. Cel care a făcut postarea publică este chiar fratele ei, care și acum este îngenuncheat de durere și de lipsa surorii sale. Iată cum arată mormântul primei soții a cântărețului de manele, la 15 ani de la moartea acesteia. Internauții au reacționat imediat când au văzut fotografiile! 

Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 15 ani de la moartea ei

Ștefania Stoian, cunoscută și sub numele de Fănica, a fost prima soție a celebrului manelist Florin Salam și mama a doi dintre copiii săi. Din păcate, aceasta a murit în urmă cu 15 ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate. Deși au trecut atâția ani, durerea cauzată de lipsa ei se simte la fiecare pas pentru familie.

Chiar în urmă cu puțin timp, fratele său a postat pe rețelele de socializare un videoclip dureros filmat chiar la mormântul ei. În imaginile făcute publice, urmăritorii au observat imediat cât de îngrijit este locul de veci al Fănicăi, având pe el îngeri, lumânări aprinse mereu, flori proaspete și fotografii cu ea de când era în viață. Se pare că, deși, au trecut mulți ani de la evenimentul tragic, numele și amintirile cu Fănica vor rămâne mereu în sufletele apropiaților săi. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cum se apără Florin Salam, după ce i s-au adus noi acuzații de înșelăciune. Cântărețul a ajuns, din nou, în fața polițiștilor: „Cineva a vrut să-mi însceneze”

Fănica a murit în 2009, la vârsta de 27 de ani 

Pe numele său complet, Ștefania Stoian a murit pe data de 12 aprilie 2009, la Spitalul Floreasca din Capitală. Aceasta și-a dat ultima suflare la doar 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă. Înainte de tragedie, Fănica a fost internată de urgență în spital, acolo unde medicii au operat-o și au încercat să facă tot ce s-a putut pentru a-i salva viața. Soția cântărețului avea un blocaj renal agravat de o infecție puternică la rinichi.

În plus, Ștefania suferea de mai mult timp de o ciroză hepatică. În urma tragediei, Florin Salam a fost îngenuncheat de durere și cu greu și-a revenit din șocul suferit.

Artistul și-a refăcut viața la mulți ani după pierderea soției sale, însă chiar și așa a spus în nenumărate rânduri că Fănica va avea mereu un loc special în inima lui. Despre pierderea mamei sale a vorbit și Betty Salam, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Vizibil afectată, cântăreața a povestit că totul a durat extrem de puțin, starea mamei sale degradându-se foarte rapid. Pe de altă parte, aceasta a mărturisit că toată familia o încuraja pe Fănică să aibă o viață mai sănătoasă, însă aceasta nu a ținut cont de sfaturile celor din jur.

„Familia îi zicea să ia pastile, să doarmă devreme, să nu mai mănânce fel și fel de mâncăruri. Familia i-a tot spus, dar ea nu a ascultat. A avut hepatită. Mi-e greu să vorbesc despre lucrul acesta pentru că nu am vorbit niciodată. Tot ceea ce s-a întâmplat cu ea a durat 3 săptămâni. Când am avut viziunea mea ea era în spital, a stat o săptămână. Nu îmi mai amintesc sau nu am vrut în acest timp să îmi mai amintesc.”, a povestit Betty Salam, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii.