Cum arată mama Cleopatrei Stratan? Prima fotografie publică cu soția lui Pavel Stratan!

,
cleopatra stratan instagram
Cine este mama Cleopatrei Stratan

Doar trei anișori avea Cleopatra Stratan atunci când a devenit cel mai îndrăgit copil din România. Piesa "Ghiță" a făcut-o să cunoască succesul la o vârstă fragedă, făcându-i pe părinții săi extrem de mândri.


In articol:

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută cu piesa „Ghiță”, la vârstă de doar trei ani, iar succesul ei, de la o vârstă fragedă, i-a făcut pe părinții săi extrem de mândri.

Mama Cleopatrei Stratan a ales, însă, să stea departe de atenția publicului, până de curând.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan

cleopatra stratan
Familia Stratan alături de Edward Sanda si tatal sau

Cleopatra Stratan are acum 18 ani și s-a relansat în lumea muzicală. Părinții ei au susținut-o în tot acest timp pentru a-și atinge idealurile, atât tatăl ei, Pavel Stratan, cât ți  i-a îndrumat pașii în muzică, cât și mama artistei.

Rodica Stratan, mama Cleopatrei, a încurajat-o și a susținut-o, însă, departe de lumina reflectoarelor. Ea a rămas mereu în spatele camerelor, motiv pentru care admiratorii cântăreței nu știu exact cum arată mama ei. 

Iată, însă ca a apărut o fotografie cu întreaga familie stratan, unde apare și soția lui Pavel Stratan. Fotografia a fost făcută cu ocazia zilei de naștere a tatălui lui Edward Sanda iubitaul Cleopatrei. Evenimentul a fost imortalizat cu o postare pe Instagram în care apar toți membrii familiei. 

Citeste si: Cleopatra Stratan are iubit! Cum arata jumatatea artistei celebre pentru "Ghita"

Cleopatra și Edward se vor căsători în această vară

Cleopatra Stratan și Edward Sanda  se pregătesc de nunta în această vară. Artista este nerăbdătoare să se mute la București, alături de viitorul ei soț, deși acest proces va veni și cu provocări, deoarece părinții Cleopatrei voi rămâne la Chișinău.

„Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!”, a declarat Cleopatra Stratan pentru  Impact.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat vestea cea mare. Se întâmplă la scurt timp după ce s-au logodit: „După ce dau examenele...”

„Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem

geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți”, a mai adăugat Cleopatra Stratan.

Citeste si: Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă. Artista face declarații emoționante despre plecarea din casa părinților

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă. Artista face declarații emoționante despre plecarea din casa părinților

SURSE - Florin Cîțu a cerut liniște pe subiectul plagiatului lui Nicolae Ciucă

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

În copilărie a fost supranumit ”Micul Hercule”. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Richard Sandrak

Cum s-a schimbat de-a lungul ultimilor 10 ani Cleopatra Stratan. Acum este o femeie în toată regula.

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies