Cum arata Irina Rimes in urma cu 11 ani: "Este o schimbare totala" FOTO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 06:30
Irina Rimes, o poveste de succes

Irina Rimes si-a inceput cariera muzicala in Republica Moldova, insa a cunoscut celebritatea in Romania.

Irina Rimes prefera sa fie numita Remesh in perioada in care activa ca artista in Republica Moldova si era departe de celebritatea de astazi. De altfel, cantareata isi castiga existenta din nunti, nu din concerte.

A participat la un concurs de selectie pentru Eurovision in tara ei natala, insa nu a reusit sa castige selectia nationala. Ulterior avea sa participe la un show de talente in Republica Moldova.

La show-ul de talente l-a cunoscut pe viitorul ei sot, care avea sa ii devina si impresar, Andi Banica, relatează Spynews.ro.

Acesta a ajutat-o sa se lanseze in Romania, cei doi mutandu-se impreuna in Bucuresti. In anul 2011 a concurat din nou la Eurovision, cu o varianta refacuta a piesei "Iluzii desarte", cu care esuase in prealabil. Piesa, care intre timp avea si un videoclip, a devenit un hit.

In anul 2013, in Romania, Irina Rimes face un nou re-branding, cu ajutorul lui Andi Banica. Artista scoate hit dupa hit sub titulatura "IRRA".

"Vreau sa pun punct la tot ce am facut pana acum"

„Da, este o schimbare totală, în general vreau să pun punct la tot ce am făcut până acum și să încep o carieră nouă, de la zero.

Mi-au zis IRRA, mă rog, așa sunt numită acasă. Și producătorul meu a zis că este un nume ideal și am zis de ce să nu punem numele IRRA proiectului?”, marturisea Irina Rimes dupa re-branding.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Proiectul IRRA nu a durat prea mult pe piata romaneasca, insa Irina Rimes, cu ajutorul Ralucai Nistor, cunoscuta drept Raluka, a scos hitul "Visele".

Au urmat hituri dupa hituri, precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”. 

Recent, Irina Rimes a lansat "3 inimi" si "Sarea de pe rana", piese foarte placute si cautate de catre public pe internet. "3 inimi" reprezinta o colaborare cu celebra trupa Carla's Dreams. In trecut, la piesa "POEM", dar si la altele, Irina Rimes a colaborat cu o alta trupa de succes originara din Republica Moldova, The Motans, care il are solist pe Denis.

La 29 de ani are deja 3 albume, iar in 2019 revista Forbes Romania a inclus-o in topul celor mai de succes tineri din generatia "sub 30 de ani".

A divortat in secret

Irina Rimes a divortat in secret de fostul ei partener si impresar Andi Banica. Se pare ca motivul divortului a fost o presupusa aventura a acestuia.

Cantareata a recunoscut ca a avut momente grele in cariera pana sa cunoasca succesul si ca a cunoscut si depresia.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus” declara Irina Rimes.

 

Taguri: