Cum arata femeia pentru care Sergiu a mers calare 40 de kilometri. Cei doi abia au devenit parinti! Avem imagini cu tanara

Povestea lui a ajuns la sufletul românilor! Sergiu este un tânăr devenit cunoscut în întreaga țară după ce în Iași, dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță, călare pe cal, ca să-și vadă soția care a născut.

 Bărbatul a fost sancționat de autorități pentru că nu avea voie călare în oraș. Totuși, purta mască și avea la el și declarație pe proprie răspundere. 

Zilele trecute, imaginile cu Sergiu Ciobotariu, originar din Răducăneni, au devenit virale pe rețelele de socializare. Tânărul a dorit să își vadă fiul nou-născut și, pentru că nu a reușit să ia un mijloc de transport în comun până la spital, în contextul pandemiei de coronavirus, a urcat călare și a mers așa 40 de kilometri. 

El spune că voia să îi ducă soției mâncare și pamperși pentru copil. 

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum fost concurenta de la "Puterea dragostei"

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu, potrivit BZI.

Sergiu avea la el declarația pe proprie răspundere și mască, dar a fost sancționat pentru că mergea călare, în oraș. Apoi, după discuția cu oamenii legii, tânărul s-a întors acasă.

Iata imaginea cu tanara sotie: 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate