Strigător la cer: ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina

,
Ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina
Ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina

Iată un lucru strigător la cer: ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina, carantinat în condiții hoteliere.

În vreme ce mulți români s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor, fiecare după posibilitățile sale, alți conaționali par că își bat joc de eforturile oamenilor de bine.

Iată un lucru strigător la cer: ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina, carantinat în condiții hoteliere.

Necazul prăvălit și peste țara noastră scoate la suprafață fie ce este mai bun, fie ce este mai rău în noi.

Români care donează bani, materiale sau timp pentru acțiuni de voluntariat, dar și speculanți, oportuniști, escroci și hoți. În vreme ce unii fac campanii de strângere de fonduri pentru a achiziționa măști, mănuși, combinezoane de protecție și în general materiale atât de necesare în spitalele suprasaturate de români infectați cu coronavirus, alții încearcă să se îmbogățească prin tot felul de tertipuri. 

Fie prin scumpiri nejustificate la alimente, măști de protecție, mănuși sau substanțe dezinfectante, fie prin vânzarea de produse contrafăcute (deși nu acesta este termenul cel mai corect), cum a fost cel al lichidului de parbriz ambalat și vândut ca fiind spirt medicinal, în recipiente de 500 ml.   

Citește continuarea pe  www.avantaje.ro

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bilanț coronavirus vineri, 7 octombrie 2022. Ce s-a întâmplat cu numărul infectărilor în ultimele 24 de ore. Ministerul Sănătății a făcut anunțul

Elon Musk stârnește noi controverse: A publicat o hartă care arată orientarea pro-rusă a locuitorilor din sudul Ucrainei (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022: Vești bune pentru șoferi! Ce se întâmplă cu prețul carburanților la final de săptămână

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies