Strigător la cer: ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina

,
Ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina
Ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina

Iată un lucru strigător la cer: ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina, carantinat în condiții hoteliere.

În vreme ce mulți români s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor, fiecare după posibilitățile sale, alți conaționali par că își bat joc de eforturile oamenilor de bine.

Iată un lucru strigător la cer: ce a cerut să mănânce un bolnav de Covid-19 din Slatina, carantinat în condiții hoteliere.

Necazul prăvălit și peste țara noastră scoate la suprafață fie ce este mai bun, fie ce este mai rău în noi.

Români care donează bani, materiale sau timp pentru acțiuni de voluntariat, dar și speculanți, oportuniști, escroci și hoți. În vreme ce unii fac campanii de strângere de fonduri pentru a achiziționa măști, mănuși, combinezoane de protecție și în general materiale atât de necesare în spitalele suprasaturate de români infectați cu coronavirus, alții încearcă să se îmbogățească prin tot felul de tertipuri. 

Fie prin scumpiri nejustificate la alimente, măști de protecție, mănuși sau substanțe dezinfectante, fie prin vânzarea de produse contrafăcute (deși nu acesta este termenul cel mai corect), cum a fost cel al lichidului de parbriz ambalat și vândut ca fiind spirt medicinal, în recipiente de 500 ml.   

Citește continuarea pe  www.avantaje.ro

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?

După ce le-a tăiat din bani, Florin Cîțu cere preoților să-l ajute în campania de vaccinare

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Coronavirus în România, 12 iunie 2021. Câte persoane se află în secțiile ATI și câte cazuri noi au fost raportate? Veștile sunt excelente!

Ce produse vor dispărea din magazine în următoarele 3 săptămâni? Nu se vor mai găsi nicăieri în România!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies