Cum arată femeia care nu își poate găsi un iubit pentru că e prea frumoasă?

femeia care nu își poate găsi un iubit pentru că e prea frumoasă

Aspectul fizic este un detaliu important pentru o mulțime de bărbați, tocmai de aceea este foarte greu de crezut că există o femeie care nu își poate găsi un iubit pentru că este prea frumoasă.


In articol:

Ceea ce ar fi trebuit să fie o calitate, pentru tânără s-a transformat într-un defect greu de remediat.

Jenna Thompson este un model care prezintă în special costume de baie, putând să se laude cu o siluetă de invidiat. Deși arată impecabil, acest lucru nu a ajutat-o să își găsească marea dragoste, iar tânăra a găsit și o explicație pentru acest lucru.

Cum arată femeia care nu își poate găsi un iubit pentru că e prea frumoasă?

Este mama a doi copii, unul de un an și altul de cinci, dar este în continuare singură. Jenna Thompson mărturisește că după ce s-a despărțit de iubitul ei în urmă cu doi ani, toate relațiile sale au fost un adevărat dezastru și că de fiecare dată când a încercat să găsească o persoană alături de care să își întemeieze o familie, lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită, iar ea a fost dezamăgită.

Modelul Jenna Thompson este de părere că acest lucru se întâmplă din cauza felului în care arată. Mai exact, tânăra crede că frumusețea ei îi intimidează pe bărbați sau din contră, îi determină pe aceștia să caute doar o simplă aventură.

Vezi în continuare cum arată femeia, în REVISTA AVANTAJE.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate