Cum arată, de fapt, locurile în care dorm concurentii Survivor 2021. E departe de luxul din apartamentele lor personale

,
survivor romania 2021
Concurentii de la Survivor Romania isi vor depasi limitele in cea mai dificila competitie.

Concurentii Survivor Romania 2021 care au acceptat marea provocare a vietii lor, vor uita de luxul apartamentelor de acasa si vor fi nevoiti sa se adapteze noilor conditii din camp.


In articol:

Survivor Romania 2021 este un adevarat experiment social, un reality ce pune la incercare concurentilor, vedete si personalitati inca necunoscute publicului larg, inteligenta, inventivitatea, forta fizica, rezistenta psihica si puterea de

adaptare la conditii extreme, departe de confortul familiei si de tehnologie.

Primul sezon al reality-ul difuzat de Kanal D, filmat in Republica Dominicana, a inregistrat un succes urias si si-a inspirat publicul prin valori precum camaraderia, dorinta de depasire a limitelor, onestitate, fairplay. Si sezonul al doilea Survivor Romania se anunta unul extrem de puternic si de spectaculos.

survivor romania 2021
Concurentii Survivor Romania 2021 vor fi nevoiti sa infrunte conditii dificile.

Locurile în care dorm concurentii Survivor 2021

Concurentii Survivor Romania 2021 care au acceptat marea provocare a vietii lor, vor uita de luxul apartamentelor de acasa si vor fi nevoiti sa se adapteze noilor conditii din camp. Astfel, cei 24 de concurentii, Faimosi si respectiv Razboinici, vor fi nevoiti sa isi construiasca singuri adapost, sa isi procure si sa castige hrana prin abilitatile fizice si inventivitate, si totodata vor trebui sa aplice o strategie pe termen lung pentru a-si construi aliante si a rezista cat mai mult in concurs.

Războinicii şi Faimoşii se vor confrunta pe cele mai dificile trasee din Republica Dominicană în lupta pentru supravieţuire. Primul traseu la care concurenţii vor fi supuşi în primul joc din Survivor România se va desfăşura în apă. 

Astfel, in primul episod din Survivor 2021, Războincii şi Faimoşii se vor duela în lupta pentru recompensă. Pentru a câştiga miza, concurenţii trebuie să treacă cu brio peste obstacole şi să aducă cât mai multe puncte echipei.

Cum arată locuile în care vor dormi Faimoşii şi Războinicii

Războinicii au câştigat miza din această seară. Echipa albastră a câştigat acoperişul deasupra capului şi focul. Concurenţii au căştigat un loc acoperit unde să poată dormi după prima confruntare.

Norocul nu a fost de partea Faimoşilor în prima confruntare de la Survivor, aceştea trebuie să îşi procure singuri materiale din salbăticie pentru a acoperi baraca în care vor petrece restul timpului de acum încolo.

Cine sunt Faimosii de la Survivor Romania 2021

In echipa Faimosilor a avut loc si o schimbare pe ultima suta de metri deoarece Ana Porgras s-a retras din motive medicale, iar locul sau i-a fost luat de catre Elena Marin, una din cele mai carismatice dansatoare din Romania. Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc. 

survivor romania 2021
Faimosii au acceptat cea mai mare provocare a vietii lor.

 

Citeste si: Astazi, de la ora 20:00, marea premieră a celui de-al doilea sezon “Survivor România”! Cum arată traseul sportiv și care este miza primei confruntări între Faimoși și Războinici

Citeste si: Care vor fi primele probe la care vor fi supuși Războinicii și Faimoșii în primul episod Survivor 2021

Cine sunt Razboinicii de la Survivor Romania 2021

In echipa Razbonicilor, sunt de asemenea 12 concurenti puternici, pasionati de sport cu povesti de viata care ii vor captiva, cu siguranta, pe telespectatori. Astfel, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara sunt cei care fac parte din echipa Faimosilor. 

survivor romania 2021
Razboinicii vor lupta cu indarjire pe traseele dificile.

Nu ratati din aceasta seara de la ora 20:00, premiera celui de-al doilea sezon „Survivor Romania!” Veti putea urmari aventurile Faimosilor si Razboinicilor in lupta pentru Marele Premiu in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Astazi, de la ora 20:00, marea premieră a celui de-al doilea sezon “Survivor România”! Cum arată traseul sportiv și care este miza primei confruntări între Faimoși și Războinici

Noua strategie a Iranulului împotriva israelienilor a fost depistată de serviciile secrete: Instagram joacă un rol cheie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Care vor fi primele probe la care vor fi supuși Războinicii și Faimoșii în primul episod Survivor 2021

La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies