Cum arata crucea 3D de la biserica din Faget! VIDEO

,
Cum arata crucea 3D de la biserica din Faget! VIDEO

Ca un semn i s-a aratat, parca, parintelui, care avea deja stranse o sumedenie de cruci si cruciulite din toate colturile lumii. A simtit ca trebuie sa le arate tuturor si le-a inchinat un muzeu.

Chiar daca unele dintre ele costa o avere, toate au o valoare sentimentala inestimabila. Poate cea mai de pret dintre toate este crucea pe care parintele o adaposteste cu mare grija, in biserica.

In lumea scepticilor, se spune ca daca s-ar aduna fiecare bucatica de lemn din sfanta cruce, pe care o au preotii din intreaga lume, cu ele s-ar putea reconstitui o padure. Cat e adevar in ce spune parintele din Ardeal nu stim, insa, slujitorul Domnului ne garanteaza autenticitatea fragmentelor pe care le are aici, la biserica din Faget.


 
Dragostea parintelui pentru semnul crucii a facut sa nu lase nimic la intamplare. Atunci cand a construit biserica, a avut o dorinta. Sa aiba o cruce in varf, care sa se vada din toate partile Clujului. Asadar, aproape de inaltul cerului se distinge o cruce 3D, special gandita pentru acest lacas de cult.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

O nouă tragedie s-a produs în Bulgaria - 2 români răniți și 2 ucraineni au murit într-un îngrozitor accident de circulație

Cod galben de amenințare teroristă, prelungit în Crimeea - Decizia, luată la câteva ore după exploziile de la un aerodrom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Noi detalii despre masacrul din Argeş - Ce au găsit polițiștii asupra criminalului - 5 persoane au fost ucise

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies