Cum arăta Bianca atunci când a intrat prima oară în casa "Puterea dragostei". Schimbarea e radicală! "Mereu a fost frumoasă, dar acum e..."

,

Bianca, cea care a câștigat competiția feminină a show-ului "Puterea dragostei" sezonul 1, era complet diferită atunci când a intrat în casă față de cum este acum.


In articol:

O fană a emisiunii "Puterea dragostei" de la Kanal D a remarcat diferența uriașă.

"Fenomenal 😳😳cât de mult s- a schimbat Bianca!
Mereu a fost frumoasā, dar acum e in cea mai bunā perioadā a ei !😍💪👍👌💗
#iubireaschimbātot !🐺+ 🐱= ❤💋", a scris fana emisiunii pe Facebook.

Bianca era roșcată atunci când a intrat în casa "Puterea dragostei". Pe parcursul show-ului a adunat numeroși fani, cunoscuți ca "Bibișorii". Aceștia au dus-o la victorie în primul sezon "Puterea dragostei", iar Bianca a plecat acasă cu 10.000 de euro. Ea s-a întors în al doilea sezon "Puterea dragostei" și chiar și-a făcut cuplu.

Bianca formează un cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu

Bianca s-a îndrăgostit de Livian, iar cei doi formează un cuplu fericit, în ciuda geloziilor și disputelor ce au apărut și care apar cam în orice relație.

”Te admir, ești demnă de așa ceva! TE UBEC (probabil, un diminutiv, romantic, al ”te iubesc, n. red.)! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ca țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a

scris Livian Biancăi la un moment dat pe un bilețel de dragoste.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Viviana Sposub, ADEVARUL despre Ruxi si fostul ei iubit. A dezvaluit totul fara perdea: "Nu am venit aici sa imi discut viata privata" Ce s-a intamplat intre cei trei?

VIDEO Metodă incredibilă în SUA: Acoperă cu pături cei mai mari arbori din lume, din cauza incendiilor

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Cea mai mare teama a lui Ruxi Opulenta. DE CE nu vrea sa aiba niciodata copii: "Sa se faca atata..."

Juratul Bravo, ai stil! 2021, Tibi Clenci, aplaudat la scena deschisa. Ce dezvaluire a facut in legatura cu fiul lui. Putini barbati ar face asta pentru o femeie. Anda Adam, cu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies