Cum arata Alexandra, nepoata lui Ceausescu! Are 23 de ani si intoarce privirile barbatilor

Author: B.M.
Actualizat: 20 sep 2021, 00:05
Elena si Nicolae Ceausescu

Elena si Nicolae Ceausescu, cei care au condus Romania pentru multa vreme, au avut 3 copii: Zoia, Nicu si Valentin.

Astazi mai traieste insa doar cel din urma. Valentin Ceausescu, cel mai mare dintre cei trei, este fizician si familist convins.

Are la randul lui doi copii, Daniel, in varsta de 37 de ani, si Alexandra, care a implinit de curand varsta de 23 de ani.

Cum arata Alexandra, nepoata lui Ceausescu: prefera sa stea departe de lumina reflectoarelor

Alexandra, nepoata lui Ceausescu studiaza in prezent la Facultatea de Arhitectura, specializarea Design interior si, din cate se pare este o eleva eminenta: ea a luat examenul de Bacalaureat cu nota 9.46.

Ca si tatal ei Alexandra este o persoana cat se poate de discreta si face tot posibilul pentru a sta departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea ea posteaza ocazional pe retelele de socializare imagini si impresii din vacante.

Iata cum arata Alexandra, nepoata lui Ceausescu:

Citeste si: Nicolae Ceausescu a vrut sa divorteze de Elena Ceausescu? Detalii incendiare: cu cine l-ar fi inselat

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce s-a descoperit la deshumarea Elenei Ceausescu: toata lumea s-a blocat! Ce isi facuse sotia lui Nicolae Ceausescu la dinti

Citeste si: Ce a aflat Nicolae Ceausescu cu 11 zile inainte sa moara: "A refuzat sa creada"! Daca asculta, scapa de executie!

Ce secret rusinos a avut Nicolae Ceausescu: daca se afla, se facea de ras in toata tara!

Se pare ca acesta ascundea un secret extrem de rusinos, despre care foarte putine persoane au stiut. Pe vremea cand era in inchisoare, Nicolae Ceausescu si-ar fi rezolvat problemele hormonale frecventand bordelurile.

El ajunsese sa aiba relatii foarte bune cu garzile penitenciarului astfel ca, ori de cate ori simtea nevoia sa isi satisfaca nevoile fizice, avea cale libera.

Doar ca Nicolae Ceausescu a ajuns sa aiba probleme rusinoase in urma acestor practici, el alegandu-se cu o boala venerica la un moment dat.

"Focosul Ceausescu isi rezolva problemele intime trecand si pe la bordeluri, dupa obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tanarul… membru, s-a imbolnavit.

"Cel care a atacat tanarul vlastar rosu a fost agentul gonococ si l-a imbolnavit pe Nicolae de blenoragie. Poate acest secret ar fi ramas pentru vecie in pantalonii tovarasului, daca doctorul ce l-a ajutat sa scape nu ar fi vorbit, peste timp.

"Nimeni nu stie cum ar fi aratat lumea astazi daca generalul Ilie Moreanu, pe atunci tanar medic militar, ajuns la Targu Jiu pentru altcineva, nu l-ar fi tratat pe viitorul dictator de boala rusinoasa", spun surse citate de  rtv.net.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!