Cum arată acum Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego! Iata cu ce se ocupa femeia care i-a furat inima celebrului artist cu ani in urma!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2022, 20:10
Ana Maria Ciausu, fosta iubita a lui Fuego Foto(5)
Fuego a trait o frumoasa poveste de iubire cu Ana Maria Ciausu.
Sursa: Facebook

Ana Maria Ciaușu a fost si va ramane marea dragoste a lui Fuego. Cum arata acum femeia care i-a cucerit inima artistului!

Ana Maria Ciaușu are varsta de 42 de ani si are o cariera stralucita in politica. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul public datorita relatiei de iubire pe care a avut-o cu celebrul artist Paul Surugiu (Fuego), la inceputul anilor 2000.

Ana Maria Ciaușu si Fuego au trait o frumoasa si intensa poveste de dragoste timp de patru ani de zile ajungand la un pas de casatorie.

Insa la un moment dat cei doi au decis sa puna capat relatiei lor si sa mearga pe drumuri separate. Intre timp, tanara a intrat in politica unde si-a construit pas cu pas o cariera de succes. La fel cum si Fuego s-a bucurat de o cariera fulminanta in muzica, ajungand unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania.

Cine este si cu se ocupa in prezent Ana Maria Ciaușu

Ana Maria Ciaușu s-a nascut, a crescut si a studiat in Slatina. Aceasta a absolvit in orasul natal si Facultatea de Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala, filiala Slatina, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, fiind licentiata drept inginer.

Dupa ce viata a purtat-o mai intai in Bucuresti si apoi in Iasi, in anul 2012 a decis sa revina in orasul natal, Slatina, acolo unde a inceput o cariera in politica, devenind membra a Partidului National Liberal, filiala Olt.

Treptat acesta a reusit sa isi cladeasca o cariera de politician de succes.

"Da, am fost în atenția presei datorită relației pe care am avut-o cu Paul, și nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru că nici eu și cu atât mai puțin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiți deja cu 7 ani de experiență politică în județul Olt, la mine acasă.

Eu cred că politica este despre și pentru oameni. Aceasta este motivația care m-a determinat să intru în politică. Eu iubesc oamenii, îmi place sa fiu în mijlocul lor și atunci când îți pasă trebuie să și faci ceva în acest sens.", a declarat anul trecut Ana Maria Ciausu intr-un interviu pentru protv.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ana Maria Ciaușu a trait o frumoasa poveste de iubire cu Fuego!

Celebrul artist si Ana Maria Ciaușu s-au indragostit iremediabil si au trait o frumoasa poveste de dragoste vreme de patru ani de zile. Cei doi indragostiti visau chiar si la casatorie si sperau ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti. Insa din nenfericire, la un moment, Paul Surugiu si Ana Maria au decis sa puna capat relatiei lor si sa mearga pe drumuri diferite in viata.

Se pare ca motivul despartirii celor doi a fost faptul ca Ana Maria pierduse doua sarcini, in ciuda tuturor tratamentelor facute la acea vreme, pentru a-i indeplini marea dorinta a iubitului ei, de a deveni tata.

"Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni", a declarat Fuego la acea vreme, potrivit spynews.ro

Chiar daca destinul i-a purtat pe drumuri separate, dupa o poveste de iubire ce a durat patru ani, Fuego si Ana Maria Ciausu au ramas foarte buni prieteni si pastreaza legatura si chiar se intalnesc atunci cand timpul le permite.

Citeste si: Fuego, mesaj pentru prietena lui: "Mi-ai fost aproape in momente grele, m-ai ajutat..."

Citeste si: Fuego a slăbit 20 de kilograme în 2 luni. Cum arată acum îndrăgitul cântăreţ?