Cum ar reacționa Sorinel Puștiu dacă fiica lui ar fi înșelată de Alex Botea ”Dacă îmi înșală fata” Manelistul a vorbit despre prima întâlnire cu tata socru

Author: Diana Bostan
Actualizat: 24 oct 2023, 22:38

Sorinel Puștiu și Alex Botea

Sursa: Instagram- alex.botea1

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Alex Puștiu, a vorbit despre ginerele său, manelistul Alex Botea. Ce s-ar întâmpla dacă Alex Botea ar înșela-o pe fiica lui Sorinel Puștiu.

Manelistul Alex Botea are o relație cu Betty, fiica cunoscutului Sorinel Puștiu. Mereu în topurile muzicale, Alex Botea are grijă ca soției și celor trei copii să nu le lipsească nimic.

Sorinel Puștiu are o relație specială cu ginerele său

În cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Sorinel Puștiu și Alex Botea au făcut dezvăluiri savuroase despre relația lor, dar și despre relația pe care tânărul manelist o are cu Betty.

Sorinel Puștiu a vrut să menționeze faptul că nu îl vede pe Alex Botea ca pe un ginere, ci ca pe un fiu.

Sorinel Puștiu și Alex Botea se sprijină reciproc și atunci când vine vorba de afaceri sau de evenimente, iar Sorinel îl consideră pe tânărul manelist mâna sa dreaptă. Acesta are mare încredere în soțul fiicei sale și a dezvăluit faptul că le-a mers extrem de bine în ultima perioadă și totul a ieșit așa cum și-au dorit.

Citește și: Sorinel Puştiu", Maria Cârneci şi Alina Crişan experimentează viaţa de ţigan!

Deși au o relație specială, Sorinel Puștiu a vorbit și despre situația în care Alex Botea ar înșela-o pe fiica lui, Beatrice. Dacă lumea s-ar fi așteptat ca Sorinel Puștiu să tune și să fulgere, manelistul a dezvăluit faptul că ar încerca să discute cu el și să evite ca totul să ajungă la urechile fiicei sale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Dacă îmi înșală fata, aș încerca să nu ajungă totul la fata mea. Eu caut să rezolv situația și după îmi rămâne timp să te cert. Aș purta o discuție cu el ca tată și ca prieten, pentru că familia este totul și restul cunoștințe. I-aș spune că nu trebuie să sufere familie, dacă vrei tu să-l ții în privat, nu mă bag, dar nu trebuie să-ți deranjezi familia”,

a mărturisit Sorinel Puștiu, în cadrul emisiunii ” Fiță cu Adiță ”.

Alex Botea a vorbit despre prima întâlnire cu Sorinel Puștiu

Manelistul Alex Botea își amintește și acum de prima întâlnire cu Sorinel Puștiu. Tânărul artist a dezvăluit faptul că totul s-a întâmplat înainte ca acesta să apară în prima sa emisiune cu manele.

Alex Botea a mărturisit faptul că și-a pierdut tatăl atunci când avea vârsta de 14 ani, iar acest lucru la apropiat și mai mult de celebrul manelist.

Sorinel Puștiu a dezvăluit faptul că o vede pe mama lui Alex ca pe o soră.

Citește și: Câți frați are Vali Vijelie? Putină lume știe cum arată frații Vijelie și cu ce se ocupă fiecare

”Normal că îmi amintesc prima întâlnire cu tatăl socru. Nu prea m-a băgat în seamă, era mai așa. A fost când trebuia să mă duc la o emisiune.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am o relație foarte bună cu el”, a dezvăluit Alex Botea despre prima întâlnire cu Sorinel Puștiu.

Alex Botea susține că el și fiica lui Sorinel Puștiu aveau prieteni comuni și că așa s-au cunoscut. Cei doi s-au sărutat, iar de atunci au rămas împreună și sunt extrem de fericiți.