Cum a reacționat iubitul Elenei Marin după ce Faimoasa a fost amenințată de Raluca Dumitru? Primele declarații: „Raluca nu va ajunge niciodată la...”

,
Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021
Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

După conflictul cu Zanni, acum, Elena Marin a ajuns să se certe și cu Raluca Dumitru. Ce s-a întâmplat între cele două și ce părere are logodnicul Elenei despre acest conflict?


In articol:

Elena Marin este mai tot timpul în mijlocul conflictelor la Survivor România 2021. O parte dintre Faimoși o acuză că se victimizează prea mult și că vrea să fie în centrul atenției pentru a-i face pe cei de acasă să o voteze.

Ce a spus logodnicul Elenei Marin despre conflictul Faimoasei cu Raluca Dumitru?

Începe războiul între Elena Marin și Raluca Dumitru? Logodnicul Elenei, prima reacție după ce Faimoasa a fost amenințată

Momentele tensionate nu vor lipsi din echipa Faimoșilor și se pare că un nou război este pe cale să înceapă între Elena Marin și Raluca Dumitru. Aceasta din urmă a trecut la amenințări și i-a spus Elenei Marin că își vor rezolva problemele acasă. 

Elena Marin a fost deranjată de comentariile făcute de Raluca Dumitru, în timp ce Raluca a dezvăluit că Elena nu face altceva decât să se victimizeze și că joacă teatru, iar pentru prestația ei ar trebui să primească Oscarul.

Conflictul dintre cele două Faimoase l-a determinat pe logodnicul Elenei Marin  să reacționeze. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Andrei a dezvăluit că Elena nu este o fire violentă și că nu vorbește urât, acesta fiind motivul pentru care cei din echipă o marginalizeză.

Andrei este de părere că va continua conflictul dintre Elena Marin și Raluca Dumitru, având în vedere că a apărut pe fondul unor tensiuni mai vechi.

Citeste si: Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

„E foarte simplu, avem acolo un grup care se exprimă de patru luni.

Săptămâna trecută chiar am văzut când ei fugeau după Elena și Ștefan să vadă ce vorbesc și așa, chiar dacă sunt cenzuri, l-am auzit pe Zanni folosind un cuvânt obscen către Irisha. Ei vorbesc așa acolo, cu toții și poate să confirme toată lumea asta. S-au mai auzit chestii și se văd. Elena nu e genul ăsta, pe Elena nu am auzit-o în viața mea, de 7 ani de câți o cunosc, nu am auzit-o vreodată să folosească cuvântul „fă”, Elena nu are glume de genul ăsta, Elena nu folosește cuvinte obscene și este exclusă de grup din cauza asta.
În momentul în care ești într-o echipă și toți își permit anumite glume pe care tu nu ți le permiți toată viața, nici să le faci, nici să le primești, automat excluzi, ceea ce, din punctul meu de vedere, eu o felicit.”
, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin. 

Răzvan Botezatu a sărit în apărarea Ralucăi Dumitru și este de părere că aceasta, deși este o fire ușor acidă, nu ar fi reacționat dacă nu ar fi avut un motiv foarte bine întemeiat.

Citeste si: Ce mesaj a postat logodnicul Elenei Marin în ziua în care au împlinit 2 ani si jumătate de relație? A vrut să afle toată lumea: „Îți trimit...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Logodnicul Elenei Marin a răbufnit după ce Zanni a jignit-o pe Faimoasă la Survivor România 2021: „Băiețașul ăsta...” A spus tot ce crede despre Zanni și Sebi

Buzăul este mai tare decât Parisul: a câștigat un concurs de branding în fața capitalei Franței

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Elena Marin, convinsa ca poate castiga Survivor Romania 2021! Zanni, noi acuzatii la adresa ei:"Se chinuia sa planga, n-avea lacrimi in ochi..."

Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies