Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a văzut știrile care spuneau că ar fi murit: „Să scăpați de mine”

,
Horațiu Mălăele

Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a văzut știrile care spuneau că ar fi decedat: „Să scăpați de mine”

[Sursa foto: Facebook Horațiu Mălăele]

Astăzi, 15 aprilie 2022, o știre falsă pe internet anunța că actorul Horațiu Mălăele s-a stins din viață. La puțin timp după ce zvonul s-a răspândit, actorul s-a simțit responsabil să reacționeze, în modul lui caracteristic.

Lumea teatrului românesc  a fost cutremurată în această dimineaţă de o tragedie falsă. O știre, care a circulat pe întreg internetul, anunța că Horațiu Mălăele a murit.

Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a citit în presă că a murit 

Horațiu Mălăele

Cum a reacționat Horațiu Mălăele când a citit în presă că a murit 

[Sursa foto: Facebook Horațiu Mălăele]

Actorul a avut, la puțin timp după, o primă reacție, alături de o imagine cu caricatura și semnătura lui.

Citeste si: De ce Elena Ceaușescu nu îi agrea pe Alexandru Arșinel și pe Stela Popescu: ”Nu vreau să blestem”

„Dușmanilor mei zvoniști. Că nu muriţi odată, să scăpaţi de mine!…”, a transmis, pe pagina sa personală de Facebook, actorul Horaţiu Mălăele.

Valentin Horaţiu Mălăele, actor de film, radio, televiziune, teatru și voce

Valentin Horaţiu Mălăele s-a născut pe data de 31 iulie 1952, în Târgu Jiu, Gorj, și este unul dintre cei mai îndrăgiti actori de film, radio, televiziune, teatru şi voce, regizori, caricaturiști şi scriitori români.

A terminat la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1975, clasa profesor Octavian Cotescu, relatează BZI.ro.

Actorul Horațiu Mălăele excelează atât la capitolul carieră, cât și la capitolul familie. Este căsătorit cu Gabriela Mălăele de peste 30 de ani și are doi băieți, Cristian, de 30 de ani, și Bogdan, de 32 de ani. Amândoi sunt pasionați de actorie și au jucat alături de Horațiu Mălăele pe scenă.

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Actorul a refuzat internarea şi a plecat din spital în toiul nopţii

„Când m-am născut, nu erau semne de vreo reuşită a mea în viaţă. Aveam un strabism foarte pronunţat, eram dislexic şi abia citeam, toţi cei din jur râdeau de mine. Eram numit «prostu’ clasei», mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate. i se spunea mereu că desenez urât şi de atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferinţă. Înţelesesem că sunt prost, urât, şi că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns, şi a vorbit puţin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi şi mi-a spus clar: «Tu eşti un geniu». Iar eu am început să fiu”, a povestit, acum ceva timp, Horaţiu Mălăele.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nicușor Dan, despre contractul de muncă al lui Alexandru Arșinel. De ce nu i-a prelungit mandatul de director artistic actorului: „S-a purtat urât!”

BMW caută să angajeze oameni din România: construiesc o fabrică de 3 miliarde de euro în Ungaria

Nicușor Dan, despre contractul de muncă al lui Alexandru Arșinel. De ce nu i-a prelungit mandatul de director artistic actorului: „S-a purtat urât!”

Stela Popescu ar fi împlinit astăzi 86 de ani. Care a fost ultima apariție pe scenă a regretatei actrițe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies