Cum a putut să vină îmbrăcată o concurentă la Bravo, ai stil. Raluca Bădulescu a reacționat imediat, fără să stea pe gânduri: ”S-au fugărit trei găini, au născut topul ăsta”

Author: Madalina Maftei

Ținuta lui Beatrice ridică multe probleme

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, la Bravo, ai stil!, Beatrice a adoptat un look ieșit din comun, care a stârnit multe reacții.

Beatrice a optat pentru o ținută sofisticată, concurenta a purtat în ediția de joi, 11 mai, un top din pene, care îi evidenția trăsăturile feței. Ținuta ei nu a fost apreciată de toate concurentele. Carina este de părere că ținuta nu este una reușită.

 ” Nu mi se pare că a făcut cine știe ce față de mine în alte ediții când nu am luat nicio stea.

A pus un top din pene, în rest a pus o pereche de blugi și niște ciocate, nimic mai mult. Dacă punem o piesă simplă e puțin, dar dacă punem o piesă mai împopoțonată nu mai e puțin”, a spus Carina la testimoniale.

Citește și: Maurice Munteanu și-a ieșit din fire când a văzut cum s-a prezentat concurenta la ''Bravo, ai Stil''. Cum a reacționat Milena: „Nu-mi este apreciată o muncă minimă”

Ținuta lui Beatrice ridică multe probleme

Ținuta purtată de Beatrice în această seară la ”Bravo, ai stil!” a fost apreciată de Raluca Bădulescu și de Alexandru Abagiu, în ciuda detaliilor stilistice greșite pe care le-a avut. În schimb, Maurice nu a putut trece cu vederea și a taxat-o pe concurentă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Raluca Bădulescu:  Beatrice, dar frumos te încadrează gulerul ăsta de pene. Îmi place top-ul, să știi. Nici geanta nu ar fi urâtă. Combinația între buzunarele de la pantalonul ăsta cargo și topul este nepotrivită, dar mă mai gândesc.

Alexandru Abagiu:  Mie mi se pare că îți lipsește o curea. Mă duci cu gândul la Gaga, la VMA în 2009.

Alegerea părului wet look mi se pare o alegere bună în contextul ăsta de guler, orice altceva ar fi putut fi prea mult pentru zona aceasta.

Maurice Munteanu:  Ținuta ridică mai multe probleme. Avem această dilemă a romanului modern contemporan. Tu zbori foarte frumos, dar de la brâu în sus. Aspectul pozitiv al ținutei, așa cum s-a observat, chipul este foarte frumos încadrat de aceste pene.

Ce se întâmplă în jos ridică o a doua problemă, dramatismul din partea de sus ucide ce se întâmplă în partea de jos. Ciocata s-ar potrivi, dar nu asta.

Citește și: Interviu de excepție cu Alexandru Abagiu. Juratul „Bravo, ai Stil”, dezvăluiri din copilăria lui. Cum a devenit make-up artist

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!