Cum a fost gasit Costin Marculescu in baie: politistii au fost marcati de ceea ce au vazut

Author: B.M.
Costin Marculescu

Cum a foat gasit trupul lui Costin Marculescu in baie. Politistii descriu "scene de groaza".

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria locuinta in cursul zilei de miercuri seara.

Alerta a fost data de vecini, care au chemat autoritatile in momentul in care au observat ca vedeta nu mai daduse niciun semn de viata de mai bine de trei zile.

In plus din apartamentul lui se auzea cainele care latra fara oprire, iar pe scara blocului incepuse sa se simta un miros greu de suportat.

Cum a fost gasit trupul lui Costin Marculescu

La scurt timp dupa apelul la 112, la fata locului au sosit mai multe echipaje de la sectia 12 de politie. Observand faptul ca la usa nu raspunde nimeni, oamenii legii au chemat pompierii, care au spart usa apartamentului in care locuia Costin Marculescu.

Ce a urmat este greu de descris. Potrivit unor surse judiciare, trupul lui Costin Marculescu a fost gasit cu fata in sus si cu picioarele in afara cazii de baie.

Actorul daduse drumul la apa calda si pusese dopul in cada, semn ca urma sa faca o baie.

Se pare insa ca infarctul s-a produs fulgeratorul, deoarece Costin Marculescu era inca imbracat. In momentul producerii tragediei el purta un tricou, pantaloni de treining si papuci.

Citeste si: Cauza mortii lui Costin Marculescu! Rezultatele autopsiei au confirmat temerile

Ce semne avea pe corp Costin Marculescu

Aceleasi surse judiciare au povestit pentru gandul.ro ca pe suprafata corpului actorului nu existau semne care sa indice urmele unei agresiuni. Singura leziune descoperita a fost in zona capului, iar cel mai probabil aceasta s-a produs in urma caderii provocata de infarct-ul suferit.

"Au fost scene de groaza acolo. Probabil ca i s-a facut rau de la aburi", au spus, surse din Politie.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Costin Marculescu nu era singur in casa cand a murit! Cine se mai afla cu el

Cauza mortii lui Costin Marculescu: ce spun rezultatele autopsiei

Rezultatele autopsiei au confirmat faptul ca actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct. Mai exact, Costin Marculescu a murit din cauza unei insuficiente respiratorie acuta.

Legistii au mai descoperit faptul ca actorul suferea de mai multe boli, iar cumul de afectiuni a dus la producerea infarctului care i-a fost fatal. Autoritatile urmeaza sa efectueze si o serie de analize toxicologice, pentru a determina daca actorul consumase alcool sau substante interzise in momentul producerii tragediei.

Cauza mortii lui Costin Marculescu! Rezultatele autopsiei au confirmat temerile

Cristina, fosta iubita a lui Costin Marculescu, a confirmat faptul ca acesta avea obiceiul de a combina alcoolul cu medicatia.

"Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Si lua medicamente pentru atacuri de panica. Probabil o fi consumat un pic de alcool si in combinatie cu un medicament sau un atac de panica, i s-a facut rau si a facut infarct", a declarat Cristina.

Citeste si: Costin Mărculescu și fosta lui asociată, urmăriți de același blestem? ”Am găsit cărbuni și foc la ușă”

 


Cookies