Rasturnare de situatie! Costin Marculescu nu era singur in casa cand a murit! Cine se mai afla cu el

,

Fosta iubita a lui Costin Marculescu a dezvaluit ca actorul gasit mort in casa, la 51 de ani, nu era singur in domiciliu atunci cand a murit.


In articol:

Alaturi de Costin Marculescu se mai afla cainele acestuia, pe care actorul l-a adoptat pe vremea in care el si fosta iubita erau impreuna, la initiativa ei.

“A fost ideea mea să-l luăm de pe stradă pentru că iubesc mult animalele și i-am zis să adoptăm cățelușul ăsta împreună, să-l creștem, să nu-l lăsăm în stradă.

Era doar el cu cățelul.

El se simțea foarte abătut pentru că nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar și… vă dați seama, pe perioada pandemiei îți trebuie ca să poți să te descurci… Pe când el… nu avea cine să-l ajute. Cine să-l ajute?

L-am mai ajutat eu cât am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, mă duceam la Maxi, îi duceam mâncare pentru căței, dar cât să ajuți?”, a declarat Cristina pentru Cancan.

Costin Marculescu nu era singur in casa cand a murit!

Tot fosta iubita a confirmat si problemele cu inima pe care le avea actorul Costin Marculescu si depresia de care suferea acesta.

“El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des Ambulanța la el.

Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze.

Era și într-o depresie. Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el”, a mai declarat ea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine a fost Costin Marculescu. Imagini de colectie din Liceenii

Fostul șef de Cabinet al lui Donald Trump rupe rândurile: va vorbi în fața Congresului

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Costin Marculescu sotie. Cine este Ella Nae și cum l-a umilit pe actor

Cauza mortii lui Costin Marculescu! Rezultatele autopsiei au confirmat temerile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies