Codruța Sanfira, nuntă cu 500 de invitați! Artista a purtat o rochie de mireasă cu adevărat extravagantă. Cum a arătat în cea mai importantă zi din viața ei

Author: Alice Popescu

Cum a aratat Codruta Sanfira in rochie de mireasa

Sursa: Instagram

Cantareata s-a maritat religios si a dat o petrecere grandioasa pe domeniul Snagov.

Evenimentul Codrutei și al lui Valentin Sanfira a fost desprins parca din filme. Cei doi s-au căsătorit religios, iar petrecerea la care au participat sute de invitați a fost una grandioasa.

Cei doi și-au dorit un eveniment elegant, iar pozele cu mirii o dovedesc din plin. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul lui Carmen de la Sălciua care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

Codruta si Valentin Sanfira, nunta cu 500 de invitati

Rochia miresei a fost una desprinsa din poveștile cu prinți și prințese, iar cea care i-a realizat-o este Cera Mihăilescu, designer roman care i-a îndeplinit toate cerințele Codrutei în ce privește ținută ei de nunta.

În urma cu doar o luna, artista spunea că" am o idee, am vorbit cu cineva să mi-o facă. Mi-a zis că pe 25 septembrie o să fie gata. Eu nu sunt genul pe extravaganta. Sunt classy, eleganta, ceva mic, să facă diferența. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Petrecerea a fost una la fel de grandioasa, s-a dansat mult, s-a mâncat bine, iar darul a fost pe măsură, fiecare invitat lașând o suma consistenta de bani. Însă, ceea ce nu s-a mai făcut până acum la o nunta, este faptul că plicurile nu au fost nominale. Codruta și Valentin nu au pus preț pe aspectul financiar, însă, cu siguranță cei 500 de invitați au cotizat serios, mai ales că toți au fost cunoscuți și oameni din branșă, ne mai punând la socoteala familia și nașii.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑪𝑶𝑫𝑹𝑼𝑻𝑨 𝑺𝑨𝑵𝑭𝑰𝑹𝑨-𝑭𝑰𝑳𝑰𝑷 (@codrutaofficial)

La Kanal D, editii speciale ale emisiunilor difuzate in acest weekend

Codruta Sanfira, rochie de mireasa extravaganta

Citeste si: Ileana Sterp a răbufnit după ce a fost întrebată din nou despre cearta cu logodnica lui Culiță Sterp: "Mă speriați, sincer!"

Daca nunta a fost una cu fast, la cununia civila, Sanfira și Valentin au avut doar 50 de persoana, făcând doar un eveniment restrâns și mulți s-au supărat că nu au fost invitați, după cum mărturisea cântăreață pentru wownews. Tot în cadrul aceluiași interviu, Codruta a povestit și cum și-a întâlnit soțul: "Mi-a fost drag, mă, gândesc, că daca am vorbit atât timp cu el. Nu am vorbit de nebuna. De patru ani suntem împreună. El e din Oltenia, eu din Moldova. Am simțit și eu dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut. Un compliment frumos, îl primești. Poate atunci n-am realizat, dar am conștientizat că m-a plăcut foarte tare. Nu știam nimic unul despre altul la început, au venit lucrurile natural. Normal că l-am remarcat, mi-a fost drag, a recunoscut Codruta pentru  wownews

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies