Cum a apărut cautmeditator.ro – una dintre cele mai accesate platforme de anunțuri de meditații din România

,

Nevoia continuă de îmbunătățire și situația dificilă din sistemul de învățământ au făcut să apară noi structuri educaționale. Centrele de pregătire și meditatorii particulari au cunoscut o amplă dezvoltare pe piața meditațiilor din România. Cu trecerea anilor, s-a accentuat și mai mult rigiditatea unui progres prin acest sistem de învățământ și obținerea unor rezultate pozitive în dezvoltarea cognitivă a elevului. Astfel că meditațiile vin ca o necesitate. Una de umplere a golurilor și de perfecționare. La fel a gândit și Octavian, creatorul cautmeditator.ro.


In articol:

„La rândul meu, am trăit experiența de a lua parte la carențele acestui sistem. De la structurarea defectuoasă a materiei, la învățarea mecanică și cantitatea de informații mult prea mare, impusă să fie asimilată într-un timp atât de scurt, la accentul pus pe memorare și nu pe dezvoltarea abilităților cognitive – tuturor ne sunt cunoscute aceste lucruri.

Astfel că, recunosc, și eu am fost nevoit să apelez la meditații. Da, am avut nevoie de pregătire individuală, pentru că altfel nu reușeam să acopăr golurile imense la sfârșit de gimnaziu, unde mă aștepta primul examen din viață: Capacitatea.

Am văzut ce înseamnă să dai de greu și să începi să urăști materia tocmai pentru că nu o înțelegi și nu are cine să ți-o explice așa cum trebuie, am văzut ce înseamnă să-ți afecteze asta stima de sine, inclusiv prin prisma feedback-ului negativ al profesorilor de la curs și de aceea mi-am propus să-i ajut la rândul meu pe cei care trec prin situații similare. De mai bine de zece ani ajut copiii de liceu și școală generală să obțină performanțe la examene. Dincolo de remunerație, stă mulțumirea sufletească că ai adus o bucurie în rândul părinților și, de ce nu, că ai avut o contribuție în viața acestor copii. Aceste lucruri nu ți le poate lua nimeni.

Dar, am considerat că nu e suficient și am decis să nu mă opresc aici.

În februarie 2017, am creat cautmeditator.ro, o platformă online de meditatii engleza, matematică și alte materii, menită să ofere un sprijin real tuturor celor interesați de progresul individual și care simt că ceea ce se oferă la curs, nu este de ajuns. Astfel, elevii din orice colț al țării puteau beneficia de o pregătire suplimentară, atât de necesară uneori pentru a obține rezultatele dorite.

Au urmat nopți întregi în care căutam să îmbunătățesc continuu structura site-ului, designul acestuia, să-l fac mai accesibil și ușor de folosit și totul să se desfășoare în siguranță.

Practic, este un proiect în care am pus mult suflet și mă bucur că după trei ani, a adus rezultate. La moment, site-ul se află în primele poziții pe Google, are peste 2400 de anunțuri active și zeci de profesori contactați săptămânal”.

Cum se deosebește cautmeditator.ro de concurență?

Încă de la apariție, s-a dorit transparență și seriozitate maximă în ceea ce privește înscrierea anunțurilor, facilitarea contactului rapid între meditator și părinte și efectuarea plăților pentru anunțurile sponsorizate, în deplină siguranță.

Chiar dacă autenticitatea meditatorilor de pe site nu poate fi verificată cu strictețe, modul de selecție al acestora înlesnește timpul acordat căutării și găsirii meditatorului ideal.

Site-ul oferă un meniu accesibil și bine pus la punct și un set de parametri după care părinții pot aplica în funcție de criteriile dorite: experiența și calificările meditatorului, pozele și eventualele recomandări, nivelul de pregătire al acestuia, prețul și durata ședinței etc.

De asemenea, site-ul aderă la politica GDPR, asigurând utilizatorii de faptul că navigarea se va face într-o perfectă siguranță, respectând confidențialitatea datelor personale ale acestora. Spamul nu este tolerat sub nicio formă, securitatea este sporită prin protocolul HTTPS și cele mai noi plugin-uri anti-spam, iar implicarea activă și promptă a administratorului acestui site oferă un plus de încredere utilizatorilor săi.

Dacă aveți nevoie de un sprijin real în promovarea cu succes a unui examen, pentru perfecționarea în diverse domenii de activitate sau pur și simplu, pentru dezvoltarea personală, puteți găsi meditatorul ideal aici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Dana Budeanu face INSTRUCȚIE cu Drulă: CIVILII DE LA USRI PLUS 2 1/4 LUPIII, MÃÃ!

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar nu renunta la Nare

Povestea inedită a ciobanului filozof din vârf de munte, la Asta-i România! O mie de povețe și trei sute de oi sunt singurele sale averi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies