Cum a ajuns un șofer de 41 de ani din Argeș cu mașina în casa unei familii. Bărbatul s-a urcat băut la volan

Author: Lavinia Medrea

Bărbatul s-a urcat băut la volan

Sursa: Stiri Muntenia 24

În a doua seară de Crăciun, ieri, un bărbat de 41 de ani a intrat cu mașina în casa unei familii din Câmpulung, județul Argeș.

O familie din Câmpulung s-a trezit cu o maşină în casă după ce un şofer în vârstă de 41 de ani, care se afla sub influența alcoolului, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat direct în casa lor.

Un șofer de 41 de ani din Argeș a ajuns cu mașina în casa unei familii

În urma impactului puternic, unul dintre pereții casei au fost distruși.

Din fericire, familia s-a ales doar cu o sperietură puternică și câteva pagube materiale, pe care șoferul va trebui să le plătească.

„Aproape de ora 01:00, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Câmpulung, strada Poet Grigore Alexandrescu, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în zidul unei case.

Din fericire, nu au fost identificate victime, la momentul respectiv nu erau persoane în încăpere”
, a transmis ISU Argeș. 

Citește și: Exclusiv! Simina Loica, implicată într-un accident de mașină: "Am ieșit de pe străduță și am lovit roată în roată cu cineva"

În cauză, poliția a întocmit un dosar penal pe numele șoferului pentru conducerea sub influența alcoolului.

Cum a ajuns o șoferiță din Maramureș să lovească două fete de 12 ani

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În seara de Ajun, două fete, în vârstă de doar 12 ani, au fost lovite în plin de o șoferiță în timp ce mergeau la colindat. Acestea au ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: Accident mortal în București! O tânără de 19 ani a murit nevinovată în ziua de Crăciun, într-un cumplit accident pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești

Accidentul a avut loc seara trecută în localitatea Oncești, județul Maramureș. Se pare că fetele ar fi trecut strada printr-un loc neregulamentar și nesemaforizat, astfel că șoferița le-a lovit din plin.

Fetițele mergeau la colindat și au trecut strada pentru a ajunge la o altă casă, moment în care femeia în vârstă de 28 de ani le-a lovit în plin cu mașina. 

Șoferița din Sighetu Marmației a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

La locul incidentului au venit echipaje de prim-ajutor care le-au dus pe fetițe, în stare gravă, la Spitalul din Baia Mare.

Poliția din Maramureș a întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanțele producerii accidentului.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!