Culmea sofatului! A condus timp de 39 de ani fara permis

Culmea sofatului vine din judetul Arges! Un barbat spune ca a condus fara greseala timp de 39 de ani.

Nu aceasta e problema. Astazi a fost tras pentru prima data pe dreapta. Oamenii legii au primit un raspuns de necrezut atunci cand i-au cerut permisul de conducere.

In 1976, acest barbat ramanea fara permis de conducere. Ne explica chiar el de ce: „Pentru o bere! ” In aceasta perioada, barbatul n-a renuntat la condus. Dimpotriva. Povesteste ca a lucrat ca sofer chiar si in Franta.

An dupa an spune ca a condus fara sa descopere cineva lipsa permisului. Asadar, nu si-a facut griji. Dupa 39 de ani si mii de kilometri adunati in Franta si Romania, barbatul a fost prins de catre politistii din Arges:„Au depistat un barbat in varsta de 63 de ani care circula pe Drumul National 73, avand o viteza de 75 de kilometri la ora. In urma cercetarilor s-a stabilit ca barbatul avea permisul anulat din 1976.”

A depasit viteza regulamentara cu 25 de kilometri. Uite-asa, recordul de 39 de ani s-a oprit brusc. Acum, barbatul s-a ales cu un dosar penal. Pentru ca a condus fara permis, risca intre 6 luni si 3 ani de inchisoare!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate