Culiță Sterp, șofer de taxi. Cum a ajuns în această situație?

Conduce mașini foarte scumpe, dar de această dată, Culiță Sterp a renunțat la orgoliu și s-a transformat în șofer de taxi. Cum a ajuns în această situație?


In articol:

Anunțul a fost făcut de Culiță Sterp chiar pe pagina lui de instagram. Artistul a dezvăluit că a intrat în pielea unui șofer de taxi, explicând și motivele pentru care a făcut acest lucru.

Citeste si: Berna s-a tinut de cuvant si s-a razbunat pe Philip! Imagini interzise cu Catalin VIDEO

Culiță Sterp, șofer de taxi. Cum a ajuns în această situație?

Nu, nu și-a schimbat meseria, ci doar a interpretat un rol. Culiță Sterp le-a mărturisit fanilor că în videoclipul pentru noua sa melodie, care se numește “Colțul meu de rai” și care urmează să fie lansată pe 19 martie, a interpretat rolul unui șofer de taxi.

Citeste si: Livian si Bianca sunt din nou un CUPLU! Dezvaluirea a fost facuta: "Nu s-au despartit niciodata"

Cântărețul nu a vrut să dea mai multe detalii despre această experiență, ci a decis să prelungească suspansul.

"Astăzi am terminat filmările la cea mai nouă melodie intitulată “Colțul meu de rai” care o să apară pe Youtube joi, 19 Martie! Eu zic că e cea mai frumoasă melodie a mea de până acum! În scenariul clipului, de data asta eu am fost șofer de taxi. Nu vă spun mai multe dar vă las să descoperiți voi joi, 19 Martie!", a scris Culiță Sterp pe instagram, acolo unde a încărcat mai multe fotografii realizate în timpul filmărilor pentru noul videoclip. 

Citeste si: Oana Lis, îngrijorată pentru sănătatea soțului ei. Cum îl protejează pe Viorel Lis de coronavirus: „I-am luat...”

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate