Culiță Sterp și Daniela, momentul adevărului! Cum reacționează iubita artistului atunci când fanele lui întrec limita? „E foarte căutat" Iată ce dezvăluiri uluitoare au făcut cei doi îndrăgostiți

,

Culiță Sterp și Daniela, au fost surprinși de curând, la Gala MMA, unde au venit pentru a-l susține pe Iancu Sterp.


In articol:

Le stă perfect împreună, au multe de povestit, dar sunt foarte scumpi la vedere. Însă Culiță Sterp și frumoasa Daniela au venit la meciul de MMA unde Iancu Sterp a ieșit învingător. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de echipa emisiunii Teo Show și au răspuns cu sinceritate câtorva întrebări.

Culiță Sterp și soția sa, momentul adevărului! Ce spune Daniela atunci când fanele artistului întrec limita?

Culiță și Daniela au răspuns la cele mai picante întrebări referitoare la ceea ce se întâmplă în culisele familiei lor. Aceștia au vorbit despre ceea ce se întâmplă când artistul pleacă cu nopțile de acasă și cum reacționează tânăra mămică atunci când fanele iubitului ei apar în peisaj, dar au povestiți și despre fiul lor, Milan.

Întrebați cum ar reacționa dacă în viitor, fiul lor ar decide să practice sportul pe care îl face Iancu, Culiță și Daniela au spus că deocamdată cea mai sensibilă la acest subiect este mama Geta, care îl adoră și îl răsfață enorm pe micuțul Milan si nu permite ca nimic sa-l afecteze cumva. 

"Mama Geta, pentru ea slăbiciunea ei este Milan, atât de mult îl iubește! Este slăbiciunea ei! Pentru că m-ai întrebat, ea numai să se gândească un gând rău spre nepotul ei, a zis către noi <<Eu îmi dau și inima și viață pentru el>>, ar da orice pentru el!", a spus Culiță Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp, implicat într-un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

Cei doi fericiți părinți, Culiță și Daniela, au fost întrebați și dacă și-a mai dori alți copii și au răspuns cu mare entuziasm că își mai doresc încă doi copii în viitor.

Pe de o parte, artistul a mărturisit că și-ar mai dori și o fetiță, însă Daniela a spus că presimte că tot un băiețel va fi.

Culita: Da, eu am zis că vreau o față și Daniela a zis: << Parcă văd că tot băiat facem>>

Daniela: Așa am impresia! Da, mai vrem încă doi, vrem să avem trei copii acum să vedem! Am zis că poate îi iau dintr-o lovitură următorii doi!

Întrebată cum reușește să se descurce atunci când Culiță este plecat de acasă din cauza evenimentelor la care trebuie să participe, Daniela a mărturisit că este ajutată de mama ei, însă îi este și greu câteodată. Tânăra a declarat că este destul de dificil uneori să fie iubita lui artistului Culiță Sterp, deoarece este destul de mult timp plecat de acasă, dar și pentru că este foarte căutat și aici a făcut referire și la fanele cântărețului.

"E greu să fii cu el! E greu crede-mă! În primul rând că e plecat! În al doilea rând că e foarte căutat!(...) Una i-a dat mesaj acum, când eram amândoi! Unele sunt chiar nesimțite! Adică te văd, mi-am pus stories-uri împreună și zice <<Uite sunt și eu aproape de barul asta, nu vrei să-mi dai locația să vin să ne vedem>> Primește poze și cu ele dezbrăcate și în toate felurile, dar trimiteți că le sortam împreună și alegem!", a spus Daniela.

Citeste si: Iancu Sterp, despre primele reacții ale lui Neveu în cușcă: "Am avut un motiv în plus să îl bat. Îi bat și pe cei care nu au coloana vertebrala"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Iancu Sterp, despre primele reacții ale lui Neveu în cușcă: "Am avut un motiv în plus să îl bat. Îi bat și pe cei care nu au coloana vertebrala"

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Culiță Sterp, implicat într-un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies