Culita Sterp si Alex Zanoaga, intalnire de gradul zero! Cum au ajuns cei doi concurenti sa se scuipe reciproc? Iata de la ce anume a plecat totul!

Simina a recunoscut ca cei doi frati Sterp i-au facut curte, in trecut.

Culita Sterp a intrat astazi casa "Puterea dragostei", spre surprinderea tuturor fetelor. De departe cea care nu s-a aratat deloc incantata de intrarea tanarului, a fost Simina. Aceasta a recunoscut cu ceva vreme in urma, in casa iubirii, ca a avut o idila cu cei doi frati Sterp, insa fara sa se concretizeze nimic cu niciunul dintre ei.


Galant, Culita Sterp a salutat si a pupat toate fetele, chiar si pe Simina care initial nu s-a aflat printre fete.
Fetele au fost de-a dreptul extaziate de aparitia neasteptata a lui Culita Sterp. Cea mai incantata a fost Simona, care l-a sorbit din priviri pe noul concurent.
Fara sa stea pe ganduri, Simina a dezvaluit tuturor ca, noul intrat in casa iubirii, a avut un incident cu Alex Zănoaga, iubitul ei. Se pare ca totul a plecat de la faptul ca Zanoaga avusese o altercatie anterior, cu Iancu.
"A fost reciproc! Eram la recepție, așteptam mâncarea! A stat 20 de minute și după alea 20 de minute a venit la mine! <<Tu ești ăla cu frati-miu?>>. Am mai vorbit ce-am mai vorbit cu el, m-a scuipat și l-am scuipat și eu", a povestit Alex Zănoagă.

Citeste si: Roxana, de la "Puterea dragostei", suparata foc pe colegii sai! "Deja sunt scarbita si dezamagita de unii oameni din emisiune..." Iata ce mesaj a transmis concurenta celor care au deranjat-o!


Pe de alta parte, Culita a incercat sa expuna si varianta lui. Acesta a mentionat ca Alex Zanoaga l-a jignit si de aceea a fost la un pas sa isi piarda controlul si chiar sa il loveasca.
"A fost o vorbă urâtă, pe care dumneavoastră nu o puteți da pe post. Noroc că a fost prietenul meu, Beny!", a spus Culiță Sterp.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate