Culita Sterp l-a dat de gol pe fratele lui. Cine l-a sedus pe Iancu de la Puterea Dragostei?

Culita l-a dat de gol pe Iancu si a spus cine l-a sedus pe fratele lui, din casa dragostei. Atentie: nu e doar o fata!Iancu Sterp este curtat de mai multe fete din casa dragostei si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana. Sa fie oare o compatibilitate intre cei doi?

iancu si roxana

Insa cei doi sunt in aceiasi casa de mai bine de trei saptamani, deja, iar lucrurile nu par sa fi evoluat intre ei! Ce-i drept, la cat de vulcanica si vocala este Roxana, e posibil ca Iancu sa nu poata sa-si faca loc asa repede in viata concurentei, chiar daca ar vrea.

Citeste si: Ce masina de lux are Culita Sterp, de la "Puterea dragostei"! Iata cu ce bolid se plimba cantaretul, acasa, in Hateg!

Nici cei care spun ca s-ar potrivi cu Bianca nu sunt putini si, trebuie sa recunostem ca Iancu parca s-ar potrivi de minune cu blanda si linistita Bianca.

bianca si iancu

Sa fie Bianca, sa fie Roxana? Fratele concurentului, Culita Sterp l-a dat de gol in legatura cu amorul.

Citeste si: Ce ar fi vrut Bogdan Mocanu de ziua lui nu nu a putut obtine?

Citeste si: De ce nu se mai intoarce Culita Sterp la Carmen de la Salciua? Dezvaluiri incredibile

Citeste si: Ce a facut Raffaello, de la Puterea Dragostei, cand a ajuns acasa, la Iasi

In timpul scurtei vacante pe care concurentii au avut-o, Iancu s-a dus acasa, impreuna cu fratele lui mai mare. Culita a fost un frate de treaba si i-a imprumutat lui Iancu masina, pentru cateva zile, insa nu s-a putut abtine sa nu faca o remarca, atunci cand Iancu Sterp a aratat ca se simte stapanul bolidului de lux.

masina

iancu

"Hai mai, manzule, tu du-te acolo, la Puterea Dragostei ca te asteapta, nu mai sta pe acasa. Te asteapta Bianca si Roxana", i-a zis Culita lui Iancu.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal d

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate