Culiță Sterp, adevărul despre despărțirea mamei Geta de tatăl lor: "Nu aveam noi și el le dădea!" Care a fost singura patimă a părintelui fraților Sterp

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 oct 2022, 09:37

Culiță Sterp, adevărul despre despărțirea mamei Geta de tatăl lor

Fiul cel mare al mamei Geta a dat din casa si a povestit cum au stat lucrurile in familia parintilor sai si de ce s-a ajuns la despartire.

Mama Geta a făcut o serie de dezvăluiri de-a lungul acestor luni

despre cel care i-a fost bărbat și lucrurile nu au fost deloc roz intre ei, mai ales după ce femeia a istorisit câteva episoade în care fostul ei soț s-a purtat destul de urat cu ea. În plus, unul dintre marile sale regrete a fost și faptul că niciodată nu a ajuns să fie mireasa, este mama a 4 copii, iar bărbatul sau nu a dus-o la altar în tinerețe, mai mult acum 10 ani a
și părăsit-o.

Culita Sterp, motivul pentru care mama Geta s-a despartit de barbatul ei 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul fostei sotii care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

Iată că după ce mama Geta a făcut seria de dezvăluiri în vlogurile fiicelor sale, frații Sterp, Iancu și Culita au

povestit cum văd ei lucrurile despre separarea părinților lor: "De 10 ani am fost crescuți de ea pentru că tatăl nostru nu sta cu noi. El a fost mereu plecat fiind cu meseria asta cu animalele, ba era prin alte parti, ba la camp, ea a fost și mama și tata. Nu au fost motive de despărțire, au fost banalități, nu o fumat, nu o băut, nu a avut vreo patima să zici că
e ceva, singura lui chestie e că era cam împrăștiat și avea foarte mulți prieteni pe lângă el care profitau de bunătatea lui, drept dovada că și noi am moștenit asta de la el și ne-au mai deschis și noua ochii oamenii, ba logodnica mea, ba maica-mea. Vedeți că vă mănâncă de bani, le dădea absolut orice avea, nu aveam noi și el le dădea. Și el tot zicea că ce, eu nu sunt bărbat la casa, fac ce vreau eu. Mama are gura cam bogata, pe noi, bărbații ne cam deranjează, iți vine să o iei cu capul. Noi unde să o fi plecat cu el? Noi suntem născuți toamna, din doi în doi ani. 

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

Culita Sterp: "Ea chiar l-a iubit foarte tare"

El a mai plecat de 2-3 ori atunci, s-o întors. E foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu a lăsat de la el. Nu a fost un motiv bine întemeiat. Nu a înșelat. Ea chiar l-a iubit foarte foarte tare și îl iubește și acum, a luat-o fata mare și acum este la fel, ea non stop e acasă. Numai pe el l-a avut, a dezvăluit Culita într-un podcast.

Nu se știe ce vă spune mama Geta despre toate acest mărturisiri făcute de fiul ei, însă, cu siguranță, ar avea și ea multe de povestit despre ce s-a întâmplat exact în căsnicia ei și de ce s-a ajuns la separare.

 

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.