Cu cine s-a cuplat Larisa Iordache! „Asta mi-a plăcut foarte tare la el”. Sportiva a spus totul

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 ian 2024, 00:25

Sportiva a spus totul

Sursa: Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache este în culmea fericirii după ce și-a găsit dragostea. Gimnasta s-a cuplat cu un campion național la tenis de masă!

Larisa Iordache s-a cuplat cu un campion național la tenis de masă și a anunțat că există cineva în viața ei, dar că nu vrea să dea prea multe detalii în legătură cu bărbatul cu care are o relație. Recent, sportiva a postat câteva fotografii cu cel cu care se iubește! 

Cu cine s-a cuplat Larisa Iordache

„Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el.

Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens.

Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali”, declara Larisa Iordache, acum ceva timp.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Larisa Iordache? ,,Era să-mi pierd un rinichi și am fost destul de inconștientă, dar mi-am asumat riscul.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubitul Larisei Iordache este nimeni altul decât Cristian Chiriță, fostul partener al sportivei Bernadette Szocs, o altă jucătoare de tenis de masă. 

Cine este Cristian Chirița, iubitul Larisei Iordache

Bernadette Szocs, în vârstă de 28 de ani, a fost împreună cu Cristian Chirița în anul 2021. Deși exista o diferență de vârstă de șase ani între ei, nu a contat deloc pentru sportivă.

Cristian, de asemenea, se mutase la București special pentru Bernadette. 

Citește și: Cât de frumoasă este Sarah Prodan nemachiată! Îi seamănă leit mamei ei, Anamaria Prodan

Cristian Chirița s-a născut în Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă din 2015. Este multiplu campion național în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și Seniori, a câștigat medalia de bronz la campionatul Național de Seniori din 2020, este campion național cu echipa în Superliga Masculină și vicecampion național.

Acum, este și iubitul sportivei Larisa Iordache, lucru care nu mai este un secret pentru nimeni, după ce ambii au decis să nu-și mai ascundă dragostea și să-și dea frâu liber sentimentelor pe rețelele sociale.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.