Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone! Acesta vrea să ocupe funcția de primar, după ce tatăl său a ajuns în spatele gratiilor

,
Vlad Popescu Piedone vrea să devină primar

Vlad Popescu Piedone vrea să devină primar

[Sursa foto: facebook vlad popescu piedone]

Fiul lui Cristian Popescu Piedone ar putea să ocupe funcția de primar al Sectorului 5 al Capitalei, după ce tatăl său a ajuns în spatele gratiilor. Cine este Vlad Popescu și cu ce se ocupă fiul lui Piedone.


In articol:

Locul de primar al Sectorului 5 al Capitalei, rămas vacant după ce actual primar, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, ar putea fi ocupat de fiul acestuia, Vlad Popescu.

Cine este și cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Piedone

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Piedone

[Sursa foto: facebook vlad popescu piedone]

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone 

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, Vlad Popescu care și-a schimbat de curând numele în Vlad Popescu Piedone, îi calcă pe urme tatălui său și se ocupă tot cu politica.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, primele declarații după ce a fost CONDAMNAT în Dosarul Colectiv! Ce mesaj le transmite familiilor victimelor

”Pentru că îmi ești tată, prieten și mentor, te anunț că începând de astăzi că am făcut toate demersurile legale necesare pentru a adăuga numelui meu și Piedone, așa cum ai făcut și tu cu mulți ani în urmă.

Acesta este cel mai bun cadou și cea mai bună dovadă de a-ți arăta cât de mândru sunt și sper că la un moment dat și fiul meu să își adauge numele bunicului, al tatălui și să ducem acest nume mai departe cu mândrie”, a mărturisit atunci Vlad într-un mesaj public.

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone 

Răspunsul la întrebarea cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, nu putea fi decât unul singur și anume politica.

Tânărul Piedone a fost ales deputat în anul 2020, el candidând pe listele PSD Suceava. 

Conform site-ului Camerei Deputaților, Piedone a luat cuvântul de doar două ori în anul petrecut în Parlament. Prima oară a fost la depunerea jurământului. Apoi, deputatul ales pe listele PSD Suceava a mai vorbit la microfon în martie 2021.

El a propus două amendamente referitoare la modernizarea unor drumuri în localitățile bucovinene Pătrăuți și Frasin. Ambele au fost respinse. 

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, reținut de DNA pe Aeroportul Otopeni, chiar când voia să plece din țară

Vlad Popescu Piedone vrea să-i ia locul tatălui său 

Voi continua alături de cetățenii Sectorului 5 și de echipa tatălui meu să facem IMPOSIBILUL… POSIBIL!„, a transmis în urmă cu câteva zile Vlad Popescu Piedone, din mijlocul susținătorilor fostului primar al Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Acesta se află în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la 4 de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. 

Vlad Popescu Piedone ar vrea să ocupe funcția de primar al Sectorului 5 al Capitalei, care a rămas acum vacantă după arestarea tatălui său. 

Și Cristian Popescu Piedone i-a îndemnat pe locuitorii Sectorului 5 al Capitalei să aibă toată încrederea și să îl susțină pe fiul său, despre care a spus că este un om responsabil și muncitor. 

Citeste si: BREAKING NEWS Sentință definitivă în dosarul Colectiv: Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și foștii patroni ai clubului Colectiv au fost condamnați la închisoare

„Fiul meu Vlad vă este la dispoziție așa cum v-am fost eu! Orice probleme aveți, orice planuri aveți pentru comunitate, vorbiți, vă rog, cu Vlad! Este tânăr, este părinte, este muncitor și, împreună cu echipa Piedone, poate face în sectorul 5 exact ceea ce trebuie! Împreună cu Vlad, continuați să faceți imposibilul... posibil”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Titularizare 2022: Când are loc proba scrisă și ce note trebuie să obțină profesorii pentru a se putea titulariza în 2022

BNR a obținut un super-profit de 2 miliarde lei în 2021/ De 3 ori mai mare decât cel planificat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Controale ANPC la un mare mall din Capitală: 10 magazine, închise temporar. Ce nereguli au descoperit inspectorii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies