Cristina Siscanu: "Madalin Ionescu este innebunit dupa..."

Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D, este, pe langa un om de televiziune exceptional, un tata ocrotitor si un sot iubitor.

 

Piftia – mancarea preferata a lui Madalin Ionescu!
Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D, este, pe langa un om de televiziune exceptional, un tata ocrotitor si un sot iubitor. Cristina Siscanu, sotia acestuia,  il rasfata ori de cate ori are ocazia, preparandu-i micile placeri culinare precum sushi sau piftia.
“Este innebunit dupa piftia facuta de mama mea. Ori de cate ori vine la noi, o roaga sa-i faca. Acum, am invatat si eu sa fac acest preparat ca mama. Prima oara am facut anul trecut de Craciun. Ii place, in mod special, piftia de curcan. Stiind ca ii place si sushi, i-am gatit zilele trecute. Cu toate ca aspectul mancarii a lasat de dorit, a fost gustoasa, asa a etichetat-o sotul meu”, a povestit Cristina Siscanu Ionescu, sotia lui Madalin.
Cristina Siscanu prezinta alaturi de Razvan Voicu “Jurnalul monden”, din cadrul emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D.

Cristina Siscanu, sotia acestuia, il rasfata ori de cate ori are ocazia, preparandu-i micile placeri culinare precum sushi sau piftia.

Este innebunit dupa piftia facuta de mama mea. Ori de cate ori vine la noi, o roaga sa-i faca. Acum, am invatat si eu sa fac acest preparat ca mama. Prima oara am facut anul trecut de Craciun. Ii place, in mod special, piftia de curcan. Stiind ca ii place si sushi, i-am gatit zilele trecute. Cu toate ca aspectul mancarii a lasat de dorit, a fost gustoasa, asa a etichetat-o sotul meu”, a povestit Cristina Siscanu Ionescu, sotia lui Madalin. 

Cristina Siscanu prezinta alaturi de Razvan Voicu “Jurnalul monden”, din cadrul emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate