Cristina Liberis este News Manager la Kanal D

Cristina Liberis este News Manager la Kanal D

Cristina Liberis, cunoscutul jurnalist, realizator de stiri si reporter de razboi, se alatura echipei Stirilor Kanal D, in calitate de News Manager.

Cu o experienta de doua decenii  in domeniul stirilor TV  si al reportajelor realizate in teatrele de razboi, Cristina Liberis s-a specializat in problematici politico-sociale nationale si globale. Este unul dintre cei mai apreciati jurnalisti romani si o ferventa aparatoare a drepturilor omului. 

“Oferta facuta de Kanal D de a prelua departamentul de Stiri este pentru mine o provocare: sa poti mentine pe primele locuri in audienta o televiziune care are o cu totul alta viziune asupra stirilor si sa urci in actuala pozitie depasind posturi cu vechime in audiovizualul romanesc nu e usor, dar nici imposibil. In echipa Kanal D sunt oameni de televiziune pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului si care si-au demonstrate valoarea. Imi face mare placere sa lucrez din nou cu ei. Sunt convinsa ca produsul muncii noastre va fi apreciat si va castiga plusvaloare”, a declarat Cristina Liberis.  

 

Timp de 10 ani, Cristina Liberis a fost corespondent special in zone de conflict precum Irak, Afganistan, Iran, Turcia, Spania, Iugoslavia, Israel.  A acumulat de-a lungul timpului experienta in calitate de reporter, prezentator de stiri , moderator, producator si manager al departamentului de Stiri.  Cristina Liberis a lucrat ca reporter la SOTI TV, prima televiziune privata din Romania, a fost prezentator al Stirilor si Producator la Antena 1, a intrat in echipa TVR  unde a fost prezentator , moderator , corespondent special , producator executiv al Departamentului de Stiri , apoi la Realitatea TV Senior Editor al Departamentului de Stiri Externe .

 

Cristina Liberis a realizat o serie de interviuri cu personalitati ale lumii, fiind si jurnalistul care i-a luat ultimul interviu lui Yasser Arafat . De asemenea,  a fost producatorul unor filme documentare realizate in zonele de conflict sau avand ca subiect situatii sociale disperate, precum cea a copiilor abandonati.  Timp de 6 ani a fost coordonator media pentru o serie de campanii sociale, colaborand cu organizatii precum Salvati Copiii, UNICEF, Crucea Rosie si UNESCO.  Este initiatoarea  proiectului  “Copiii razboiului”, in vederea ajutorarii copiilor aflati in zonele de conflict.  

 

Unul dintre motivele care au facut-o pe Cristina Liberis sa se alature echipei Stirilor Kanal D este si viziunea diferita promovata de Stirile Kanal D, mai apropiata de oameni, pozitiva si detasata  din punct de vedere al luptelor si partizanatelor politice. 

 

“Piata audiovizuala din Romania este una dintre cele mai dezvoltate din Europa Centrala si de Est. Avem peste 700 de posturi de televiziune si alte sute de posturi de radio. Este destul de greu sa faci fata unei asemenea concurente, mai ales pe timp de criza.  In ultimii ani, primelor 10 statii TV care au sustinut stacheta audientei cat mai sus a fost oarecum acelasi. Insa doar unul dintre ele a reusit sa depaseasca ratingul unor televiziuni cunoscute deja pe piata. Kanal D s-a detasat vizibil de toate celelalte prin programe, stiri, campanii sociale. Faptul ca in momentul de fata este pe locul 3 in topul audientelor nationale la nivel urban arata un singur lucru: reteta implementata acum cativa ani a fost una de succes si a avut impact”, a adaugat Cristina Liberis. 
 

“Ceea ce am inceput in urma cu doi ani, o data cu relansarea Stirilor Kanal D, s-a dovedit  un succes intr-o perioada foarte scurta. Pentru a face Stirile Kanal D si mai performante, am cooptat-o in echipa noastra pe Cristina  Liberis, un journalist exceptional, cu o experienta solida in acest domeniu. Sunt foarte fericit ca a venit alaturi de noi, impreuna cu Cristina Liberis vom avea , cu siguranta, si mai mult succes”, a declarat Fatih Salis, News and Internal Productions Director.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate