Cristina Ich, prima reacție după ce Alex Pițurcă, tatăl fiului ei, a fost reținut de procurorii DNA: ”Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”

Autor: Madalina Maftei

”Eu sunt alături de Alex, îl iubesc”

Sursa: Instagram

La scurt timp după decizia procurorilor DNA de-al reține pe Alex Pițurcă pentru 24 de ore, Cristina Ich, fosta parteneră de viață a fostului fotbalist, a oferit primele declarații despre scandalul din ultimele două zile.

Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, a primit mandat de arestare pentru 24 de ore, ieri, 31 ianuarie. De precizat că, firma deținută de Alex Pițurcă ar fi încasat 2,2 milioane de euro în urma unui contract privind achiziții publice de măști pentru MApN. Reacția fostei partenere de viață a fostului fotbalist nu a întârziat să apară, Cristina Ich a declarat că nu vrea să discute pe seama acestui subiect, însă a dezvăluit că este alături de tatăl copilului ei necondiționat.

Ce spune Cristina Ich despre problemele pe care Alex Pițurcă le are cu legea în prezent

Cristian Ich și Alex Pițurcă au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, cu multe despărțiri și împăcări, însă, în final, au decis că cel mai bine pentru fiul lor este să meargă pe drumuri separate, asta nu înseamnă că tânăra nu este alături de bărbatul care i-a dăruit un copil minunat, mai ales în aceste momente de cumpănă pentru fostul fotbalist.

Citește și: Alex Pițurcă, reținut pentru 24 de ore. Tatăl său, Victor Pițurcă, a fost eliberat!

După ce procurorii DNA l-au reținut pe Alex Pițurcă pentru 24 de ore, influencerița a declarat că este alături de fostul ei partener de viață, ba mai mult, a precizat că îl iubește și este lângă el indiferent de orice, fără să ofere prea multe detalii despre dosarul în care este implicat acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile lui Alexandru Pițurcă, n.

red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez. (…) Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… Nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”, a declarat Cristina Ich, pentru  Fanatik. 

Nici Victor Pițurcă nu a scăpat de arest, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, luni, 30 ianuarie, însă a fost eliberat, fiind acum plasat sub control judiciar și anchetat pentru cumpărare de influență. 

Cel mai dureros moment pentru fostul selecționer al României a fost atunci când și-a văzut fiul încătușat, chiar sub ochii săi, bărbatul a izbucnit în plâns și a fost la un pas de leșin, având nevoie de ajutorul celor din jur pentru a se ține pe picioare.

Citește și: Ultimă oră! Victor Piţurcă a fost reținut de procurorii DNA, într-un dosar privind achiziţii din timpul pandemiei

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!