Cristina Cioran a imbracat sortul de ospatarita pentru o cauza nobila

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

Vedeta Kanal D a fost ospatar pentru o seara in cadrul unui eveniment caritabil al carui scop a fost strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de autism.

S-a dovedit inca odata ca romanii sunt generosi si saritori cand vine vorba despre copiii bolnavi care sufera de diferite afectiuni. Vedetele si-au unit fortele pentru copiii cu autism! In cadrul unui eveniment de gala, organizat de o asociatie caritabila pentru stragerea de fonduri pentru copiii bolnavi de autism, invitatii au avut surpriza sa constate ca au fost serviti la masa de vedete. Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii" Draga mea prietena" s-a alaturat si ea acestui proiect.

Priviti cum s-a descurcat vedeta Kanal D in rolul de ospatarita!

##VIDEO114190##

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies