Cristina a fost pusa intr-o situatie jenanta de catre colegii ei! Iata ce gest extrem au facut acestia si cum a reactionat participanta

Participanta a incercat sa isi stapaneasca nervii insa la un moment dat a cedat.

Cristina a fost socata de afirmatiile colegilor ei, care s-au aratat foarte curiosi sa afle de ce aceasta are mereu o geanta mare si ce anume are acolo. Bogdan, Marian si Dinu au incercat s o determine pe colega lor sa le arate ce lucruri detine in geanta cu pricina.
"Am o curiozitate, ce poate o femeie sa care intr-o geanta asa de mare ca a Cristinei!", a spus Bogdan.

Nici Dinu nu s-a putut abtine si a facut comentarii acide la adresa participantei, despre care a afirmat ca nu doarme acasa si de aceea isi ia multe haine de schimb la emisiune.

"Daca nu doarme acasa, e normal sa aiba o geanta asa de mare cu ea! Ai ditamai sifonierul cu tine, cred ca are si pijama acolo! Nu sunt gelos, mai mult curios! Daca ai pasta de dinti in geanta, e clar... nu dormi acasa!", a spus Dinu.

Pentru a le demonstra contrariul colegilor sai, Cristina a inceput sa scotoceasca in geanta, scotand rand pe rand hainele sale. Iata cum au reactionat acestia si ce replici acide le-a dat Cristina:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate