Criminalul in serie mai are cinci dosare deschise la diferite Parchete VIDEO

Criminalul in serie mai are cinci dosare deschise la diferite Parchete VIDEO

Un criminal in serie s-a plimbat printre noi.

Tanarul arestat in cazul uciderii studentei din Japonia este banuit ca ar fi violat alte patru femei. Pe una dintre ele chiar ar fi omorat-o. Cea mai recenta oroare ar fi avut loc exact cu zece zile inainte de crima de pe DN1. Asa l-a descris pe Nicolae Vlad, una dintre persoanele care sustine ca a fost agresata de el. Se pare ca vorbele ei sunt confirmate de procurori.  

Inainte de cazul studentei, procurorii au deschis, de la inceputul anului, alte 5 dosare in care Nicolae Vlad apare ca principal suspect. Dintre acestea, in patru cazuri se vorbeste despre viol. Pe una dintre femeile agresate sexual, individul ar fi si ucis-o.
In acest moment Parchetul General incearca sa puna cap la cap toate probele care exista impotriva lui. Unele dintre victime isi amintesc perfect momentul in care Vlad Nicolae le-ar fi calcat pragul usii.

Si judecatorii care au decis arestarea lui spun ca au probe dure impotriva tanarului. Tanarul de 26 de ani ar fi actionat in Sectorul 1 al Capitalei si in judetul Ilfov.

Dosarele in care ar fi implicat Nicolae Vlad au fost anchetate de diferite Parchete, trei la numar, dar rezultatele s-au lasat asteptate.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate