Crezi in reincarnare? Acest baietel isi aminteste perfect cum a murit, intr-o viata anterioara. Marturisirea lui e SOCANTA

,

Cateodata, ajungi in fata unei astfel de istorisiri, care te pune pe ganduri.

Acest baietel de trei ani a facut un lucru de neimaginat: a sustinut are amintiri dintr-o viata anterioara, cand a fost omorat si a reusit sa il il recunoasca pe criminalul sau.

Baiatul s-a nascut in apropierea granitei siriene, pe Inaltimile Golan. La inceput nimeni nu l-a crezut, dar i-a condus pe batranii satului in locul in care se afla ingropat cadavrul sau. In mod misterios, un semn in forma de "X" de pe craniul  cadavrului corespundea cu un semn din nastere de pe fruntea baiatului.

Barbatul din groapa a fost omorat cu un topor iar baiatul le-a spus unde pot gasi toporul, apoi i-a condus in satul unde a locuit in viata anterioara si le-a spus numele lui de atunci. Oamenii din sat si-au amintit ca barbatul cu acel nume era disparut de patru ani.

Mai mult, baiatul si-a amintit cine era criminalul sau iar acesta si-a recunoscut crima, odata ce a fost pus in fata dovezilor.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce sunt covrigii, cum se prepară și care sunt cele mai comune rețete

USR-PLUS propune şcoala 'de la 8 la 5'

Puțini știu adevărul despre celebra Oana Cuzino. Ce studii are această de fapt și ce secret folosește ca să arate de 30 de ani, deși are 49

Muraturi tari. Ce sa pui in muraturi ca sa nu se inmoaie! Ingredientele secrete

20 de citate înțelepte care te vor face să gândești dintr-o altă perspectivă


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies