Credeati ca nuntile tiganilor din Romania sunt scumpe? Uite ce nunta i-a facut un miliardar rus fiului sau, cu 20 de milioane de euro

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 18:05

Petrecerea, care a uimit mapamondul a avut loc in weekendul care tocmai a trecut, in Rusia.

Va intrebati pe ce s-au dus banii? Doar Jennifer Lopez a incasat un onorariu de 1 milion de euro, pentru prestatia de la nunta, iar ea nu a fost singura. Pe scena au mai urcat Sting sau Enrique Iglesias, care le-au mai scos organizatorilor cateva milioane de euro din buzunare.

Suma este o avere colosala pentru unii. 600 de invitati au fost tratati regeste si au  vazut ceea ce majoritatea doar viseaza intr-o viata.

Recitalurile celebre ale lui Florin Salam si Adrian Minune, ce fac furori la nuntile romanilor si pentru care primesc mii de euro devin umile in fata megastarurilor aduse tocmai din America pentru nunta lui Said cu Hadija.

Socrul mare nu s-a uitat deloc la bani. A comandat pentru nora sa o rochie cusuta manual, in valoare de 15.000 de dolari. Mireasa, o studenta de 20 de ani, la Medicina, a aratat fabulos in rochia de 20 de kilograme.


Oligarhul rus Mihail Guteriev are o avere estimata la 3 miliarde de euro, din afacerile sale in domeniul energetic.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies