Credeati ca le-ati vazut pe toate? Iata cum s-au chinuit niste mureseni sa bage un magar in portbagajul unei masini VIDEO

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Iata cum s-au chinuit niste mureseni sa bage un magar in portbagajul unei masini VIDEO

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Ei bine, nu! Iata ce se intampla la Targu Mures.

Indivizii din imagine tocami au achizitionat un magarus. Atat de fericiti sunt incat ii fac repede cateva fotografii, probabil pentru Facebook.

Doar ca de la targ pana acasa este cale lunga. Asa ca, dupa o indelunga analiza a situatiei, grupul micilor intreprinzatori a ajuns la concluzia ca cea mai buna varianta de transport a bietului animal este cu masina.

Si, cum pe locul din dreapta fata nu incapea, mureseniilor nostri le-a venit geniala idee de a indesa magarusul in porbagaj.

Daca in Romania ar functiona Politia Animalelor, cu siguranta ca cei din imagine ar fi ajuns dupa gratii. Intr-o prima faza, unul dintre "eroi" leaga picioarele din fata ale animalului, pentru a-i fi mai simplu sa il indese in portbagaj.

Nu le iese din prima, asa ca isi schimba rapid planul. Intorc bietul animal intr-o parte si incearca sa il rastoarne. Magarul insa refuza sa le faca pe plac. Muresenii insa nu se lasa: toti patru imping in continuare animalul.

Socat si el de ce i se intampla, bietul magar se resemneaza si se lasa inghesuit. Intr-un final, muresenii reusesc chiar sa inchida portbagajul.

Dar romanii nu sunt cei care au inventat mersul cu masina. Cativa arabi au incercat, ba chiar au reusit ca, in portbagajul unei limuzine sa inghesuie o camila. Ce-i drept, cocosata nu a fost atat de linistita precum magarul romanesc.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate