Ingrediente
300 grame cotlet de porc
1 legatura de ierburi aromatice( salvie, rozmarin, busuioc, cimbru)
Sare, piper.
Pentru sos – care se face la rece:
1 legatura de busuioc
1 lingurita de maghiran
2 catei de usturoi
Jumatate de ceapa verde
1 ramurica de menta
2 ramurici de rozmarin
1 lingurita rasa de mustar de Dijon
2 file de ansoa
Sucul de la 2 lamai
10 ml de otet de vin alb
Ulei extravirgin de masline
sare si piper
Pentru salata
2-3 mere renette
Se taie marunt legatura de ierburi aromatice.
Pentru sos
Se pun toate ingredientele intr-un vas si se dau la blender. Rezulta un sos omogen.
Pentru salata
Se taie cuburi merele renette si se stropesc cu zeama de lamaie.
Cand e gata carnea de la cuptor se taie felii subtiri. Intr-o tigaie punem restul de ierburi aromatice si tragem usor feliile de cotlet. Se servesc pe farfurie acoperite cu sos rece langa merele renette.
##VIDEO111514##