"Ai invitat peste 200, am fost doar sase"! Un lider politic dezvaluie ca actorul Costin Marculescu fusese abandonat de prieteni

Author: A.I.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, dezvaluie ca actorul Costin Marculescu fusese abandonat de prieteni.

"Rāmas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam cā te simti singur si pārāsit de toti, nu stiam cā ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit. Probabil cā nu ai spus nimānui. Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lāutarii. Si a fost extraordinar! Ti-am spus si noi cā lumea e rea, nepāsātoare si uitucā.

Dar tu ai continuat sā zâmbesti si sā speri. Cā oamenii vor deveni buni si valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sā te ocroteascā, Costin Mārculescu!", a scris Codrin Stefanescu pe facebook.

Costin Marculescu a murit la varsta de doar 50 de ani. Fostul actor din "Liceenii" a fost gasit mort in propria casa din cartierul Dristor, Bucuresti.

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in cursul zilei de miercuri seara dupa ce vecinii si-au dat seama ca acesta nu mai iesise din casa de cateva zile.

Un apel la serviciul de urgenta 112 a trimis pompierii si echipajele de politie la fata locului. Oamenii legi au constatat ca actorul Costin Marculescu a murit, gasindu-l decedat in cada din baia apartamentului in care locuia.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Costin Marculescu a murit! Actorul, gasit mort in baie

Costin Marculescu a debutat in televiziune la varsta de doar 15 ani, in anul 1984, iar de atunci a fost o prezenta constanta n showbizul romanesc. S-a lansat si in actorie, in anul 1985, cand a jucat in primul lui film: "Al patrulea gard langa debarcader".

Apogeul carierei de actor a fost in anul 1986, cand a jucat in celebrul film "Liceenii", alaturi de nume mari precum Stefan Banica Jr.,

Oana Sarbu sau Mihai Constantin.

Cauza mortii lui Costin Marculescu! Rezultatele autopsiei au confirmat temerile

Costin Marculescu a avut o cariera si in muzica, lansand sapte clipuri muzicale care au fost difuzate intens de posturile de specialitate.

 

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies