Coronavirus: noi decese in China, dupa ce orasul Wuhan a iesit miercuri din carantina

Autor: B.M.
coronavirus

Coronavirus: apar noi decese in China dupa ce orasul Wuhan a iesit miercuri din carantina.

Comisia Nationala pentru Sanatate din China a raportat noi cazuri de coronavirus dupa ce orasul Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, a iesit miercuri din carantina, toate restrictiile fiind complet ridicate.

Coronavirus: cate cazuri noi s-au inregistrat in China

Potrivit informatiilor oficiale, au fost inregistrate 63 de cazuri noi de infectare cu coronavirus si 2 decese in ultimele 24 de ore.

Comisia Nationala pentru Sanatate precizeaza ca, din cele 63 de cazuri, 61 sunt la chinezi care au calatorit in strainatate.

Datele oficiale din China arata un numar total de 82.867 de cazuri de coronavirus si 3.339 decese. Exista insa suspiciuni ca tara nu ar fi raportat oficial toate cazurile iar numarul real ar fi mult mai mare.

Potrivit rfi.ro, estimarile independente duc bilantul real al epidemiei din China la valori mult mai mari: intre 50.000

si 97.000 de morti.

Citeste si: Cand vom putea iesi din case? Anuntul a fost facut chiar de Raed Arafat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Paște 2020. Anunțul făcut de biserică. Cum vor lua credincioșii "Paştile" și ce trebuie să facă în seara de Înviere?

Coronavirus: care este bilantul la nivel mondial

Pana in prezent la nivel mondial sunt raportate aproape 1.5 milioane de cazuri de coronavirus si aproape 89.000 de morti.

Cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus se inregistreaza in Statele Unite, unde numarul a depasit 432.000

de infectari. Urmeaza Spania, cu 148.000 de cazuri si Italia, cu 139.000 de cazuri.

Cel mai mare numar de morti se inregistreaza in prezent in Italia, peste 17.600 de decese. Urmeaza Statele Unite, cu 14.800 de morti si Spania, cu un numar similar.

In Romania sunt inregistrate pana in prezent 4.761 de cazuri si 227 de decese.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!