Coronavirus - FIFA doneaza 10 milioane de dolari Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a anunţat că FIFA va dona 10 milioane de dolari Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii


In articol:

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a anunţat că FIFA va dona 10 milioane de dolari Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru a lupta împotriva coronavirusului, informează marca.com.

"Mulţumită situaţiei ei financiare solide, FIFA este în poziţia de a propune măsuri de solidaritate proactive, care au ca ţintă criza bolii Covid-19", a afirmat Infantino, într-un comunicat.

El a sugerat "posibilitatea de a înfiinţa un fond global de asistenţă în scopul a-i ajuta pe membrii comunităţii fotbalistice afectaţi de criză" şi a încurajat pe toată lumea din fotbal să contribuie la aceste eforturi.

"FIFA va menţine un contact regulat cu toţi membrii comunităţii fotbalistice în această dificilă perioadă. Circumstanţele provocatoare oferă oportunitatea oamenilor să vină împreună, să arate ce pot face în spirit colectiv şi să iasă mai puternici şi mai bine pregătiţi pentru viitor. Şi asta este ceea ce FIFA intenţionează să facă", a mai spus Infantino.

În lume, au fost înregistrate până acum aproximativ 200.000 de cazuri de Covid-19 şi aproape 8.000 de decese.

Citeste si: Închiderea școlilor și a granițelor încetinește pandemia, dar nu o oprește

Citeste si: Coronavirus Romania - Statul roman va sustine economia. Declaratiile ministrului Finatelor, Florin Citu

Citeste si: Coronavirus Romania - "Strategia de lupta este una de tip militar." Declaratiile ministrului Sanatatii, Victor Costache

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate