Corina si Valeria, discutii aprinse in culisele emisiunii “Bravo, ai stil!”. De la ce a pornit totul?

Incepand de astazi, celor trei jurati li se alatura Anda Adam

Corina si Valeria, unele dintre cele 10 concurente in cel de-al cincilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat de miercuri pana sambata, de la ora 23:00, la Kanal D, vor muta disputa stilistica dincolo de platoul emisiunii.

In editia din aceasta seara, difuzata la ora 23:00, dornice de a avea intaietate, cele doua fete pornesc o disputa, scaunul de la machiaj ajungand rapid motiv de cearta intre Valeria si Corina. 

 

Citeste si: Informația momentului pentru angajații din România. Iohannis a promulgat legea. Se dau amenzi de 15.000 de lei - capital.ro

 

“Eu am venit inaintea ta in cabina de make-up. M-am trezit devreme, ca sa ajung la machiaj; la 8 fara 4 minute eram aici, ea ajunsese la 8 si 10 minute. Logica era fix aceasta: eu am ajuns inaintea ei, intru inaintea ei la machiaj”, explica Corina. 

Discutiile tensionate din culise intre cele doua concurente, dar si confruntarea face to face o veti putea urmari in editia din aceasat seara, difuzata la ora 23:00, la Kanal D! 

 

In aceasta saptamana, celor trei jurati li se alatura Anda Adam. Cum se va descurca aceasta in postura de membru al juriului cu drepturi depline fanii show-ului o vor putea urmari incepand de astazi si pana sambata, numai la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies