Douazeci si sase de ani de casnicie aruncati pe Apa Sambetei! Nu ratati “In cautarea adevarului”, astazi, de la ora 17:30, la Kanal D!

Fericirea unei familii se cladeste in timp si, daca este bine construita, rezista, indiferent de “intemperiile” care se abat asupra ei, de-a lungul timpului.

In caz contrar, viata de familie poate deveni o povara, atat pentru soti cat si pentru copii. Intelepciunea si rabdarea sunt si ele ingrediente esentiale in trainicia unei casnicii. Dar cand fericirea este acoperita de lacrimi, nelinisti si frustrari, incep conflictele.

 

 

Astazi, la “In cautarea adevarului”, il cunoastem pe Dan Cristescu, un barbat la aproape 50 de ani care are propria firma de imobiliare, activitate care ii aduce suficienti bani pentru a-si intretine familia. Sotii Cristescu, pe care ii cunoastem astazi, la “In cautarea adevarului”, sunt casatoriti de douazeci si sase de ani si impreuna au doi baieti, trecuti de varsta majoratului. Problemele in cuplu apar atunci cand deplasarile barbatului in “interes de serviciu” se inmultesc, telefoanele necunoscute suna cu insistenta si minciunile ies la iveala. Apar, inevitabil, intrebarile sotiei si ale copiilor.

 

 

Cum, in familia Cristescu, copiii sunt deja mari, celor doi soti nu le-a mai ramas decat sa-si duca linistiti viata, alaturi de fiii lor. Ce se intampla atunci cand la poarta familei Cristescu vine o tanara insarcinata care il cauta pe Dan? Doamna Cristescu banuieste ca este vorba de vreo “isprava” a unui fiu de-al ei. Asa sa fie oare?

Nu ratati “In cautarea adevarului” astazi, de la ora 17:30, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate