Corina: "Mi se pare frustrant sa tii diete. Eu nu am fost nevoita sa tin vreuna"

E clar, Corina incinge de fiecare data atmosfera atunci cand apare, ca sa nu mai zicem de imaginatia barbatilor. Dar asta face parte din alt film.

E clar, Corina incinge de fiecare data atmosfera atunci cand apare, ca sa nu mai zicem de imaginatia barbatilor. Dar asta face parte din alt film. Foarte putini stiu insa cum ajunge Corina sa duca o viata foarte echilibrata: Sunt tot timpul pe drumuri, insa nu mananc fast-food, prefer sa imi iau fructe, seminte si nuci, chestii de genul asta. Mananc tot ce imi doresc in general si mai fac exceptii atunci cand merg la mama mea la Satu-Mare. Mananc sarmalute, chiftelute, salata de boef, dar asta se intampla la nu stiu cat timp. N-am avut niciodata probleme cu greutatea si n-am fost nevoita sa tin vreo dieta.Mi se pare frustrant sa tii diete. E foarte important sa mananci sanatos si echilibrat, sa faci sport. Din pacate nu am mai avut timp sa fac sport in ultima vreme, dar dansez foarte mult. E foarte important sa bem apa, sa ne hidratam. Eu beau cam trei litri de apa pe zi, orice s-ar intampla.

La trei luni dupa nastere a dat jos cele trei kilograme acumulate cu ajutorul masajului si cam atat. Si cand vine vorba de intretinerea tenului, lucrurile sunt la fel de simple. Nu sunt o adepta a saloaenlor de infrumusetare si din fericire am tot ce imi doresc de la mama natura si n-am un ten cu probleme. Eu nu merg la cosmetica, de exemplu. Folosesc numai produse naturale, uleiul de avocado, uleiul de ricin pentru zona din jurul ochilor. Nu mai folosesc deloc creme cu chimicale...

Foarte putini stiu insa cum ajunge Corina sa duca o viata foarte echilibrata: Sunt tot timpul pe drumuri, insa nu mananc fast-food, prefer sa imi iau fructe, seminte si nuci, chestii de genul asta. Mananc tot ce imi doresc in general si mai fac exceptii atunci cand merg la mama mea la Satu-Mare. Mananc sarmalute, chiftelute, salata de boef, dar asta se intampla la nu stiu cat timp. N-am avut niciodata probleme cu greutatea si n-am fost nevoita sa tin vreo dieta.Mi se pare frustrant sa tii diete. E foarte important sa mananci sanatos si echilibrat, sa faci sport. Din pacate nu am mai avut timp sa fac sport in ultima vreme, dar dansez foarte mult. E foarte important sa bem apa, sa ne hidratam. Eu beau cam trei litri de apa pe zi, orice s-ar intampla.
La trei luni dupa nastere a dat jos cele trei kilograme acumulate cu ajutorul masajului si cam atat. Si cand vine vorba de intretinerea tenului, lucrurile sunt la fel de simple. Nu sunt o adepta a saloaenlor de infrumusetare si din fericire am tot ce imi doresc de la mama natura si n-am un ten cu probleme. Eu nu merg la cosmetica, de exemplu. Folosesc numai produse naturale, uleiul de avocado, uleiul de ricin pentru zona din jurul ochilor. Nu mai folosesc deloc creme cu chimicale..Foarte putini stiu insa cum ajunge Corina sa duca o viata foarte echilibrata: Sunt tot timpul pe drumuri, insa nu mananc fast-food, prefer sa imi iau fructe, seminte si nuci, chestii de genul asta. Mananc tot ce imi doresc in general si mai fac exceptii atunci cand merg la mama mea la Satu-Mare. Mananc sarmalute, chiftelute, salata de boef, dar asta se intampla la nu stiu cat timp. N-am avut niciodata probleme cu greutatea si n-am fost nevoita sa tin vreo dieta.Mi se pare frustrant sa tii diete. E foarte important sa mananci sanatos si echilibrat, sa faci sport. Din pacate nu am mai avut timp sa fac sport in ultima vreme, dar dansez foarte mult. E foarte important sa bem apa, sa ne hidratam. Eu beau cam trei litri de apa pe zi, orice s-ar intampla.La trei luni dupa nastere a dat jos cele trei kilograme acumulate cu ajutorul masajului si cam atat. Si cand vine vorba de intretinerea tenului, lucrurile sunt la fel de simple. Nu sunt o adepta a saloaenlor de infrumusetare si din fericire am tot ce imi doresc de la mama natura si n-am un ten cu probleme. Eu nu merg la cosmetica, de exemplu. Folosesc numai produse naturale, uleiul de avocado, uleiul de ricin pentru zona din jurul ochilor. Nu mai folosesc deloc creme cu chimicale.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate