Controversatul artist de muzica soul Sam Smith, FAVORIT la gala premiilor Grammy. A plecat acasa cu 4 trofee!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

A fost o noapte de pomina pentru industria muzicala. Premiile Grammy au ajuns, aseara, la castigatori.

Sam Smith si-a adjudecat fara drept de apel 4 dintre cele mai importante premii ale galei: doua pentru single-ul „Stay with me”, unul pentru discul anului, dar si pentru cea mai noua aparitie pe scena muzicii internationale.

La mare concurenta cu alte cateva interpretari de exceptie ale ultimului an, Beyonce s-a detasat lejer de concurenta si a plecat acasa cu inca un Grammy. Seara a venit cu vesti bune pentru multe dintre vocile care s-au auzit incontinuu in ultima perioada la radio si la televiziune.Pharell Williams castigat titlul pentru cea mai buna interpretare pop, in timp ce rockerul Beck a fost revelatia serii. Tanarul, care i-a invins pe artistii cu mult mai cunoscuti decat el precum Beyonce sau Ed Sheeran, a castigat premiul Grammy la categoria „Albumul anului”. Discul sau, „Morning Phase”, si-a adjudecat, pana la finalul serii, 3 premii.

Printre alti castigatori ai serii au fost Tony Brexton si Babyface care au luat Grammy-ul pentru „Cel mai bun album R&B”, dar si Christina Aguiliera si grupul A great Big World, care au luat premiul pentru „Cel mai bun duet al

anului” cu piesa „Say Something”. Cea dea cinzecisisaptea ceremonie de decernare a premiilor s-a desfasurat azi-noapte, la Los Angeles.

Un bărbat a murit în ultima lui zi de muncă. Colegii acestuia l-au văzut cum a căzut pe masă, fără a mai putea face ceva

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

##VIDEO132210##