Contre dure intre Mona si George! Urmeaza despartirea? "Nu incerca sa lasi botul jos, nu face fata aia de aroganta!"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 13 aug 2020, 18:27

Contrele dintre George si Mona s-au amplificat, dupa ce Mona a afirmat ca ii este frica sa nu sufere, daca ar inainta in relatia cu George. Urmeaza oare despartirea?

Mona si George nu au avut deloc o zi buna. La Puterea dragostei astazi, cuplul a avut mai multe dispute, care au scos in evidenta faptul ca cei doi nu se cunosc suficient si nu au inca incredere suficienta unul in celalalt. De dimineata, George a avut o conversatie "intima" cu Mariana, care i-a trezit Monei sentimentul de gelozie si neincrederea. Cand lucrurile pareau ca s-au liistit si ca cei doi au revenit la sentimente mai bune, Mona a facut o afirmatie care a produs multe scantei.

Intr-o discutie cu fetele, Mona a spus ca ii este frica de George, in sensul ca nu ar vrea sa sufere, ranita din iubire. Mona a spus ca a suferit deja foarte mult in dragoste si ii este frica sa nu cumva sa i se intample din nou. Tot ea a spus ca se gandeste la acest lucru de cateva zile si ca este consitenta ca toata lumea are aceasta teama la iceputul unei relatii.

George nu a fost deloc incantat insa de ce a spus Mona! Dimpotriva! Pe George l-a deranjat foarte tare faptul ca Mona nu vrea sa isi asume riscurile implicite ale unei relatii si, dupa ce a incercat sa discute cu Mona si cu ceilalti concurenti care vorbeau la subiect, George s-a enervat pe Mona.

Contre dure intre Mona si George! Urmeaza despartirea?

Concurentului Puterea dragostei nu i-a picat deloc bine ca iubita lui se teme sa innainteze in relatia pe care au inceput sa o cladeasca.

" Nu incerca sa lasi botul jos, nu face fata aia de aroganta! Daca nu esti in stare si consideri ca nu poti sa mergi mai departe, nu este nicio problema. Spune-mi! Eu nu ma rog de nimeni!", a spus George, nervos.

"Foarte bine! De ce nu-ti cauti pe alta atunci? Uite, ia-o pe Mariana!", a replicat Mona.

"Eu te-am intrebat frumos!", a spus George.

"Da. Iar eu ti-am raspuns!", a spus Mona.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Andra Volos a aparut cu un alt barbat dupa despartirea de Bogdan Mocanu: "Inima mea este luata"

Citeste si: Bogdan Mocanu si Stefania de la Puterea dragostei, impreuna! Imagini incredibile VIDEO

" Nu poti sa duci razboiul asta? Adica vrei sa construiesti ceva, dar iti e frica?", a continuat George.

"Da. Exact!", a spus Mona.

"Inseamna ca nu iti doresti asa de mult!", a spus George, dezamagit.

Iata la ce concluzie au ajuns cei doi

Citeste si: Discutii picante intre George si Mariana! Mona e devastata: "A spus ca o place de cand a intrat in casa!"

Citeste si: Bianca si Akebono s-au SARUTAT! Avem un nou cuplu la Puterea dragostei?

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!