Consultarile dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema reducerii CAS-ului, fara niciun rezultat

In timp ce presedintele Romaniei spune ca premierul si ministrul Finantelor nu au avut niciun argument in favoarea acestei masuri, seful executivului afirma ca „Traian Basescu a avut un ton badaranesc”.

In consecinta, administratia prezidentiala a publicat inregistrarea consultarilor. Totul a pornit de la declaratia premierului imediat dupa consultari, prin care a acuzat tonul nepoliticos al presedintelui. La intalnirea cu Traian Basescu au venit premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. Miza: decizia de promulgare a legii care prevede reducerea CAS pentru angajatori.

Traian Basescu a intrebat-o si pe ministrul Finantelor de unde va face rost de banii care se vor pierde prin reducerea CAS. Ioana Petrescu spune ca exista studii care dovedesc faptul ca aceasta masura nu va avea un impact negativ in bugetul de stat.

Seful statului a mai incercat o data sa afle care sunt sursele suplimentare care sa acopere reducerea CAS. Victor Ponta a avut si el o replica la afirmatia sefului statului cum ca presedintele ar face parte din Executiv. Intalnirea s-a incheiat fara niciun rezultat, dar presedintele a precizat ca vrea sa consulte si oamenii de afaceri inainte de a lua o decizie privind promulgarea legii care prevede reducerea CAS-ului.

##VIDEO117425##

Puteti vedea aici discutia integrala intre Traian Basescu, Victor Ponta si Ioana Petrescu.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate